2777
2789
عنوان

متاهلا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم چندسااااله منتظرم!!!! دلم میخواد یه داماد مثل خودش گیرشون بیاد که طلبکار و پررو باشه تا بفهمه چه ...

نمیفهمه من وقتی کارایی که باهام کردن سر دختر هاشون میاد میگن چشم خوردیم ماکه اینقدررر خوبیم طرف مقابل مون بده

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
نمیفهمه من وقتی کارایی که باهام کردن سر دختر هاشون میاد میگن چشم خوردیم ماکه اینقدررر خوبیم طرف مقاب ...

پس تقاصش رو‌ بلاخره یکی پس میده، طوری نیست اونا نفهمن، خودت که میدونی از کجا دارن میخورن و خدا داره جوابشونو میده.... حداقل یه ذره دلت خنک میشه. من اگه یه روزی کارایی که با من کرد دامادشون بکنه همه چی رو به روش میارم و میگم که حلالش نکردم و این تقاص دل شکسته منه.... فقظ منتظرم.....

پس تقاصش رو‌ بلاخره یکی پس میده، طوری نیست اونا نفهمن، خودت که میدونی از کجا دارن میخورن و خدا داره ...

دقیقا شچهر خواهرش مثل خودش با زن متاهل خیانت کرد گفتم به چه حقی دفاع میکنی وقتی خودت کردی گفت خواهر من خوشکله قد بلنده پوستش مثل برف سفیده شوهرش حق نداشت خیانت کنه🥲🥲

دقیقا شچهر خواهرش مثل خودش با زن متاهل خیانت کرد گفتم به چه حقی دفاع میکنی وقتی خودت کردی گفت خواهر ...

چه دلیل احمقانه ای!!! میخواستی بهش بگی پس خیانت فقط یه دلیل داره اونم بیشعوری و هول بودن یه مرده!!!! کاری به شکل و قیافه زنشونم نداره!!!!! 

بمیرم برا دلت که خیانت دیدی دوستم.... امیدوارم خدا به قلب صبورت آرامش بده...

ببخشید ولی آدمی که نخواد بفهمه بدترین بلاها هم سرش بیاد بازم نمیفهمه، شوهر منم تقریبا تو همین مایه هاست.... هرکاری خودش بکنه توجیه می‌کنه ولی همون کارهارو بقیه بکنن مستحق بدترین فحش و توهینن

ولی میدونی همین که ناراحتی یکی از عزیزاش روببینه بازم خوبه، شاید جلوی ما چیزی بروز ندن ولی حتما تو خلوت خودشون میفهمن از کجا خوردن!

چه دلیل احمقانه ای!!! میخواستی بهش بگی پس خیانت فقط یه دلیل داره اونم بیشعوری و هول بودن یه مرده!!!! ...

بیشتر از 20بار خیانت کرده و میگه من بزرگش کردم چون با هیچکدوم رابطه جنسی نداشته منم بچه بودم احمق بودم حتی جدا از خیانت هاش و بشدت مغرور بودنش در برابر من کلا تو زندگیش هیچ زنی نمیومد واسه همین منو گول زد که عاشقمه و یک ماه بعد ازدواج چهره واقعی شو دیدم و بعد بدنیا اومدن بچم زندگی جهنم شد برام

بیشتر از 20بار خیانت کرده و میگه من بزرگش کردم چون با هیچکدوم رابطه جنسی نداشته منم بچه بودم احمق بو ...

الهی بمیرم.... چقدر سخت..... خیلی سخته که بچه هم داری وگرنه شاید راحت میتونستی جدا بشی.... امیدوارم خدا به حق صبوری و مدارا کردنت و به حق بچه نازت، به زندگیت سروسامان بده و همسرت سر عقل بیاد و روی خوش زندگی رو ببینی.

الهی بمیرم.... چقدر سخت..... خیلی سخته که بچه هم داری وگرنه شاید راحت میتونستی جدا بشی.... امیدوارم ...

خدا نکنه عزیز دلم 

یه مدته به گفته خودش ادم شده ولی دیگه چه فایده روح و روان من داغون شده حسی برام نمونده

خدا نکنه عزیز دلم یه مدته به گفته خودش ادم شده ولی دیگه چه فایده روح و روان من داغون شده حسی برام نم ...

حق داری عزیزم خیلی حق داری. اعتمادی که از دست رفته سخت برمیگرده....ولی ایشالا که همین طوره و سر عقل اومده. ایشالا که روی خوش زندگی رو ببینی. روحیه‌ت رو هم با سر کار رفتن یا کلاس ورزش و اینا برگردون، حیف خودته، برای خودت و بچه گلت روحیه ت رو حفظ کن

حق داری عزیزم خیلی حق داری. اعتمادی که از دست رفته سخت برمیگرده....ولی ایشالا که همین طوره و سر عقل ...

اینم برمیگرده به همون شرایط که گفتم کسی حاظر نبود زنش بشه من تو یه اتاق با مادرشوهر و خواهرشوهر مریض زندگی میکنم کل روزم بشور بسابه هرروز مهمون دارن گاهی شب که میام اتاقم گریه میکنم از خسته گی هیچ وقت ازادی ندارم بشدت هم وضغ مالی بدی داریم هممون تو خونه اجاره ای و لنگ یه تومن پول

اینم برمیگرده به همون شرایط که گفتم کسی حاظر نبود زنش بشه من تو یه اتاق با مادرشوهر و خواهرشوهر مریض ...

الهی....واقعا سخته....نمیدونم چی بگم... خیلی صبوری که داری تحمل میکنی.