تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆
من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
عزیزم دستت درد نکنه من دخترم بردم برا عکس مچ دست که مربوط به بلوغه الان توجواب عکس نوشته ضایعه پاتولوژیک دیده شد الان براتون میفرستمتمش بخدا قلبم از کار می افته یعنی چی جوابش
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نظر منم همینه😅چون خودم امسال قبول شدم میدونم چقدر قبولیش سخته و جز رشته های تاپ نسبت به هوشبری و ...
چی بگم والا
آدم ممکنه تو خیلی مسائل حسرت ی سری آدما رو بخوره ولی دلیل نمیشه پشتت بد بگه ک
تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆
درسمون هنوز اینجانرسیده راستش ترم یکم وگرنه کمکت میکردم عزیزم😂😂🥲