2777
2789
عنوان

عموها و دایی های مهندس خواهرزاده ها و برادرزاده ها را فرستادن تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 33 پست

مهندسا اکثرا بیکارن چون باید منتظر شرکت باشن استخدامشون کنن و چندساله استخدامی ندارن و بیچاره یا مغازه زدن یا اسنپ و .... رفتن 

البته پیراپزشکی و پزشکی هم صددرصد نمیرن سرکار ولی خوب حدااقل اگه سرمایه داشته باشن میتونن یه کاری بکنن

متاسفانه بیشتر بچه جدیدا میرن حسابداری نمیدونم رو چه حسابی ؟ یعنی در اینده مملکت چقدر حسابدار میخواد؟

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

این دقیقا وضعیت منه

خانواده پدری ۹ نفر بودن هر ۹ نفر رشته ریاضی ۱ نفر فوت شده ۲ نفر خانه دار ۶نفر مهندسی خوندن و شاغلن

خانواده مادری کلا دوتا بچه بودن مادرم و داییم جفتشون رشته ریاضی مادرم معلم بود داییم مهندس کشاورزی با شغل تووووپ

من؟پشت کنکوریییی تجربی!علاقه؟رشته ریاضی!دلیل نرفتن؟خانواده گرامی

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا بهترین توصیه این است به بچه بگی برو دنبال علاقه ات

من یه عمو دارم دوتا پسردایی اولی کلاس چهارم ظاهرا اصلا درسش خوب نیست.اون روز گیر داده به خواهرم که برو تجربی فقط دکتر شو.به گوشم رسید بهش گفتم شما اگر زرنگی پسرتو دکتر کن خواهرمن ریاضی دوس داره.حالا خواهرم پراز استرس شده میگه خجالت میکشم دیگه برم ریاضی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

برادرزادم هروقت من رو میبینه مدام ازم میپرسه عمه چی بخونم منم میگم ببین علاقت چیه برو سراغ همون،اونوقت این بچه اصلا استعداد توی ریاضی نداره داداشم اصرار داره برو رشته ی ریاضی و تجربی😐منم که میگم برو دنبال علاقت خوشش نمیاد داداشم بخدا نمیدونم چی بگم از یه طرف بچه ی چهارده پانزده ساله من رو امن دیده برای مشورت از یه طرف احساس میکنم برادرم فکر میکنه من دوست ندارم بچش رشد کنه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
کلا رشته هایی خوبه که بعد از فارغ التحصیلی بشه به صورت انفرادی کار کرد...و منتظر استخدام شدن نبود... ...

اقتصاد و امور مالی هم خوبه اگه یاد بگیرت تو بورس و ارز و ... کار کنن و بتونن نمودارو تحلیل کنن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
مگه تکنسین دندون و تکنسین اتاق عمل بده؟

اصلا بد نیستن

ولی اینا خیلی بچه های درسخون و با معدل بالا بودن

پذیرش اش سخته براشون

یک بار توی خوابگاه  دختری که کاردانی مامایی قبول شده بود(زمان ما)  دیوونه شد یکهو چون فکر می کرده پزشکی میاره معدلش بالا بوده

اقتصاد و امور مالی هم خوبه اگه یاد بگیرت تو بورس و ارز و ... کار کنن و بتونن نمودارو تحلیل کنن

آدم های باهوش توی اقتصاد خیلی  موفق میشن 

ولی نه اینکه هر کسی بره 

یکی  تو فامیل ما اقتصاد دانشگاه  فردوسی خوند 

منشی پاره وقت  نمایندگی پخش مجله شد 

والاهمه چی چرخیده فوتبالیستو و مجری و مداح و بنگاه دار پول پارو میکنن خانومام ارایشکر و اونایی ک کلاس اعتماد بنفس میزارن 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
برادرزادم هروقت من رو میبینه مدام ازم میپرسه عمه چی بخونم منم میگم ببین علاقت چیه برو سراغ همون،اونو ...

به برادرتون بگید حتما برن پیش مشاور 

شما بگید دقیقا ممکنه فکر کنن نمی خواهید اونا پیشرفت کنن

ولی من فهمیدم پیشرفت به اسم رشته نیست

علاقه و پشتکار خیلی مهمه