مهندسا اکثرا بیکارن چون باید منتظر شرکت باشن استخدامشون کنن و چندساله استخدامی ندارن و بیچاره یا مغا ...
من هر چی مهندس دیدم یا رفتن آمریکا در حالیکه اصلا بچه های تجربی رو آمریکا حساب نمیکنه :) یا تو ایران خیلی درآمدشون بالاتر از سگ دو زدن و شب بیداری تو بیمارستانه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خجالت بکش خانم، جایزه برام نمیدن، دور و برم پره مهندس بیکار هس، کدوم مهندسی رو بعد از فارغ التحصیلی بلافاصله شغل میدن، جامعه پر است از مهندس بیکار، نزدیکترین همین نوه عمم هس که مادرش 5 شش ماه قبل تو یه دورهمی به بعضی ها که دستشون تو کار هس گف برا پسرم کار مناسب پیدا بکنین، لطفا شما ریپ نزن، ضمنا شهر کوچیکی هم نیستیم یکی از کلانشهر ها هستیم
خجالت بکش خانم، جایزه برام نمیدن، دور و برم پره مهندس بیکار هس، کدوم مهندسی رو بعد از فارغ التحصیلی ...
اتفاقا جامعه پر از پزشکاییه که خودکشی میکنن یا انصراف میدن و پرستارا و بقیه مشاغل بیمارستانیه که در به در دنبال آرایشگر شدن هستن چون براشون صرف نداره تو بیمارستان بخاطر دوزار شبا بیگاری بدن !