2777
2789
عنوان

من هرچی از خدا میخوام بهم میده جوری که خودمم باورم نمیشه 😐😐😐🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 15178 بازدید | 237 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میسه یچی بپرسمچیکار میکنی مگه طرز فکرت چجوریه زندگیت یا اخلاقت؟یا نماز میخونی همیشه؟چسکار میکنی خدا ...

نمیدونم بخدا برام عجیبه 

اما هم حس میکنم با وحود خودم 

هم نشونه ها و معجزه های عجیب میبینم 

مثلا تو ذهنم میگم این اتفاق میفته یا اگه بیفته خوبه بعد پیش میاذ😢حتی فق در حد فکر باشه 

بعد مثلا تو ذهنم میاد این مشکل حل بشه خدایا ، بعد ی جوری حل میشه میشینم ساعت ها اشک میریزم،  یعنی ی شرایطی پیش اومده بود دوستام میخواستن علیه من کاری کنن تو کلاس بعد کلا به هم خورد همه چی

فکر میکنم شاید بخاطر اینه که برای همه خوبی میخوام و خدارو خالصانه ذوس دارم نه برا چیزی 

باهاش حرف بزنی کم کم ‌‌

خیلی دوستم داره 

هرچی ازش میخوام نشونه هاش رو میبینم.. 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

میشه برای من و تمام چشم انتظارا دعا کنی که صاحب اولاد شیم❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

منم قبلاً اینطوری بودم اما از وقتی ازدواج کردم خدا انگار باهام قهر کرده و هعی بلا پشت سر هم میاد سرم میشه واس منم دعا کنی لطفا خواهش میکنم من حالم خیلی بده لطفا هرکسی پیامم دید میشه برام دعا کنه منم سر نماز شب دعاتون میکنم 🙏❤️

ان شالله عزیزم 🧡 صلوات فرستادم سه تا

خوشبحالت ک خدانگاهت میکنه.

من انواع اقسام دعاها چله ها دکر نماز اما انگار ن انگار.

چندوقت پیش شوهرم برگشته میگه اینقدر ب خدا گیر نده ی خورده دکرو صلواتاتو کم کن بلکه مارم ببینه.

واقعا راست میگفت تک تک کسایی ک اطرافم هستن حتی نمیدونن غسل و وضووخداچیه امابروببین چ بروبیایی دارن.

ممنون میشم ب زبون خودت دعام کنی بچم سالم بدنیابیاد هفته ی بعد میاد

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون