2777
2789

بچها من سایز بازوهام از بدنم بیشتره متاسفانه 

بنظرتون با دمبل سبک مثلا یکونیم میتونم لاغر کنم؟؟؟  خیلییییی افتضاااح شدن انگار پهلوون پنبه ای هستم بخدا 🤦🏻‍♀️بدتر افسرده شدم

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من با وزنه‌ی یک کیلویی کلی بازوهام سفت و سایزش کم شد البته من کلا لاغر کردم 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

با دمبل سنگین تعداد ۱۵ یا ۱۸،وزنه باید جوری باشه نه اینقدرررر سبک که راحت بزنی نه اینقدرررر سنگین که اشتباه بزنی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
رژیم فقط باید بگیری ، ورزش عضله ات رو قوی میکنه و روند چربی سوزی رو تسریع میبخشه، رژیم کار اصلی چربی ...

اره در کنار رژیم قراره وزنه بزنم

بنظرتون چند کیلویی بگیرم نظر خودم یکونیمه 

عزیزم من با وزنه‌ی یک کیلویی کلی بازوهام سفت و سایزش کم شد البته من کلا لاغر کردم

چه خوووب امیدوار شدم 

روزی چندتا میزدین

با دمبل سنگین تعداد ۱۵ یا ۱۸،وزنه باید جوری باشه نه اینقدرررر سبک که راحت بزنی نه اینقدرررر سنگین که ...

چون باشگاه نمیرم و هزینه اینو ندارم که از وزن سبک شروع کنم به سنگین مجبورم فعلا سبک در حد یکونیم دو وردارم

چرا ایروبیک نمیری؟واینکه اگ بدنسازی میری چرا دنبل سنگین تر نمیزنی

فعلا درس میخونم شرایط باشگاه ندارم

سنگین تر میگن بازو حجیم تر میشه

فعلا درس میخونم شرایط باشگاه ندارمسنگین تر میگن بازو حجیم تر میشه

ن ببین باید خودت امتحان کنی ببین ۳ تا ست ۱۵ تایی مثلا میخوای بزنی اخراش دیگه باید برات سنگین باشه و ب سختی بزنی اگه خیلی سبک باشه ک فایده ای نداره برات

چه خوووب امیدوار شدم روزی چندتا میزدین

من هوازی و قدرتی باهم کار می‌کردم 

شمارشی نبود گلم با کلیپ مثلا شیلی و یه آقا و خانم خارجی هستن و گاهی ورزش‌های اپ مانکن رو انجام میدادم 

بله حتما امیدوار باش وقتی تلاش کنی حتما نتیجه‌ی خوبی خواهی گرفت 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .