2777
2789
عنوان

میشه بیان کمک نیاز دارم

83 بازدید | 25 پست

میدونید من از ۱۸ سالگی یک خاستگار داشتم که به خوب بود اما من امادگی عقد توی اون سن نداشتم پس بهش گفتم بعد لیسانس من عقد کنیم تا چهار سال نامزد باشیم الان 19 سالمه پسره گفته من اولش فکر کردم شوخی کردی و دیگه تحمل ندارم و هی اصرار داره من عقد کنم اما من هنوز امادگی ندارم پسره میگه همین تابستان عقد کنیم اما من خیلی کوتاه بیام تابستان سال بعد عالیه البته چه بهتره 22 یالگی عقد کتیم بعد لیسانسم به نطرتون حق با منه یا اون میگه من میخام مطمئن بشم اما من امادگی ندارم دلم عقد در 22 یالگی حداقل ازدواج 24 سالگی میخاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی من دلم میخواد توی این چهار سال مجرد باشم بعدا عقد کنم الان زوده

اخه الانم متاهلی فرقی نداره بعدم فردا ازت پرسیدن تو تاریخ عقدو نمیگی که تاریخی که ازدواج کردیو میگی بعدم ۴ ساله خیلیه بخدا یا نباید نامزد میکردی یا نامزد موندتم ۴ سال درست نیست 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
اخه الانم متاهلی فرقی نداره بعدم فردا ازت پرسیدن تو تاریخ عقدو نمیگی که تاریخی که ازدواج کردیو میگی ...

اخه یک سالش به راحتی گذشت بعدشا شاید بعد سه سال قبول کردم ولی سال بعد زوده نمیتونم الان سن ازدواج رفته بالا منم حق زندگی دارم

اون پسر می‌ترسه تو این مدت از دستش بپری و حق دارهاگه دلت باهاش نیست و منتظر کیس بهتری تکلیفتونو روشن ...

نه به خدا فقط الان امادگی عقد ندارم 21 سالگی یا 22 لیسانس بگیرم بعد با خیال راحت امادگی دارم

اخه یک سالش به راحتی گذشت بعدشا شاید بعد سه سال قبول کردم ولی سال بعد زوده نمیتونم الان سن ازدواج رف ...

خب میگم یا نباید میگفتی بیان اگه تو این دوست نداری یا اگرم گفتی بیان ببین بخاطر خودت میگم ممکنه هزارو یکجور اتفاق تو این مدت بیوفته بعد پشیمون میشیا عقد کن تابستون دوباره همین محدودیتایی که دارید باشه تا ازدواج 

نه به خدا فقط الان امادگی عقد ندارم 21 سالگی یا 22 لیسانس بگیرم بعد با خیال راحت امادگی دارم

منم همسن و سال تو ام و اصلا دلم نمیخواد بیان خواستگاری

ولی خانواده پسر اصلا نمیتونن درک کنن این حرفا رو...

خب میگم یا نباید میگفتی بیان اگه تو این دوست نداری یا اگرم گفتی بیان ببین بخاطر خودت میگم ممکنه هزار ...

خوب اخه اونها قبول کردن الان زدن زیرش من واقعا امادگی ندارم روحم نابود میشه هیچ کدام از همکلاسی های من اصلا عقد نکردن 

وگرنه ببین ما تو زندگی تو نیستیم که صلاح خودتو بهتر میدونی به هر حال عاقلی بالغی 

به نظرم بهتره تابستون عقد کنی نظرت عوض میشه بعدم اوه کلی مونده تا تابستون