2777
2789
عنوان

خانما با تجربه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 65 پست
ورزش کن در حد ۲۰ دقیقه در روز، شبها زود بخواب ساعت ۱۰.همین دیرخوابیدن باعث ناباروری میشه.فست فود بذا ...

ی ماهه ورزشو پیاده روی شروع کردم منتطرم ببینم ایندماه چی میصه ۸ ام موعدمه و درد و تیر کشیدن دارم

نه

خب وقتشه بری دکتر هم خودت هم شوهرت

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ربطی نداره..اما رابطه های هرشب اسپرم مرد ضعیف میکنه...اگه شرایطش دارین دنبلان گوسفند تهیه کنین و ...

بله رابطه زیاد داره منم میگم که اسپرمت ضعیف میشه ولی گوش نمیده

ولی این ماه خیلی مراعات کرد فقط ۲ بار اقدام داشتبم در زمان تخمک گزاری

شما ماه چندم اقدام باردار شدین

من از اول تحت نظر دکتر بودم همه چکاپارو دادیم اسپرم و یونو و عکس رنگی و... بعد حدود یکسال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

تو سونوگرافی که نشون نمیده پریودامم منطمهتا حالا نشده پریود نشم یا خیلی عقب بیفته .دقیق هست درست سر ...

خواهر منم پریوداش منظمه اما تنبلی تخمدان داشت با دارو باردار شد

مشکلی نداشتبن؟

یکم تنبلی داشتم خودم ک چنددوره دارو خوردم رفت مشکل دیگه نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر

منطور دکتر از چی میفهمه؟ سونو ازمایش ؟

چون یبار دکتر بهم‌گفت تخمک‌گزاریت مشکلی نداره منطمی  دیگع نگفت تنبلی داری فقط گفت برو عکس رنگی  و ازمایش اسپرم همسرکه من ۲ ماه بود اقدام بودم گفتم بزار زمان بگدره حامله نشدم برم 

یکم تنبلی داشتم خودم ک چنددوره دارو خوردم رفت مشکل دیگه نه

میبخشین زیاد سوال میکنم

تنبلی تخمدانتونو با چی‌فهمیدین

اخه من‌هم منظمم هم سونو  نشون نمیده تنبلی رو

فقط چند سال پیش یبار فولیکول ریز متعد داشتم که رفع شد

من‌ هر سال سونو میرم بدا چکاب ک هیچوقت تنبلی نشون نداده جز اون یک مورد

میبخشین زیاد سوال میکنمتنبلی تخمدانتونو با چی‌فهمیدیناخه من‌هم منظمم هم سونو نشون نمیده تنبلی روفقط ...

تنبلی باازمایش هورمونی معلوم میشه ن سونو 

بعدم ممکنه لوله های رحمی مشکل داشته باشن عکس رنگی دادی

1
5
10
15
20
25
30
35
40