2777
2789
عنوان

وقتایی که شوهرم نباشه

348 بازدید | 25 پست

بچه ها خونه رو مث خرابه میکنن.

پتو میندازن وسط پذیرایی میخوابن.

خوراکی ها وسطه.

لباسا ژولیده سروصورت کثیف.

یعنی میپاشن به همه همه چی!

منم هیچی نمیگم😅

شوهرم یخورده وسواسیه منم وقتی میبینم نیست میذارم بچه ها راحت باشن.

شوهرم پنجشنبه و جمعه نیست از الان شاهان داره برنامه میریزه خوراکی چی بگیره،من چی ناهار بپزم.

رفته فلش داده براش فیلم لوپتو بریزن😅😅😅

الانم به زور خوابوندمش از بس گفت بنویس مامان کارا رو اینو بنویس اونو بنویس.

تازه کیکم میخواد بپزه با من😐

دیگه رسما اشپزخونه رو هم مزین کنن!!

شما هم داشته باشید از این روزها خیلی باحاله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری بچه ها از پدرشون زده نمیشن؟

(نمیگم میشن واقعا سوال پرسیدم)

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

منم کلا زندگی در اختیار بچه هاس کلا یه جا خواب بم دادن😂😂😂 البته به ۰اش کار میکنم واسشون

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
منم کلا زندگی در اختیار بچه هاس کلا یه جا خواب بم دادن😂😂😂 البته به ۰اش کار میکنم واسشون

که اونم شبا غلت میزنن میگیرن ازمون.

من کنج کمد دیواری میخوابم دیگه از بس هولم میدن عقب😅

که اونم شبا غلت میزنن میگیرن ازمون.من کنج کمد دیواری میخوابم دیگه از بس هولم میدن عقب😅

تازه جا خواب یکیشون دقیقا رو منه🤪

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

نع دیگه من نهایتا دوساعت آزاد میزارم بعدش همه باید هرچی ریختن جمع کنن وگرنه میوفته گردن خودم.انصافا بچه هامم منظمن حتی دخترم شیش سالشه وسیله میریزه بازیش تموم شه کم کم جمع میکنه

اینجوری بچه ها از پدرشون زده نمیشن؟(نمیگم میشن واقعا سوال پرسیدم)

نه اصلا.

اتفاقا صمیمت ما بیشتر میشه.

روابط اونا با هم جور دیگه ایه.

وقتایی که هست و سرش خلوته میرن رستوران سینما پارک گلکاری میکنن میرن میدون باغ وحش همه کار ولی بیرون خونه.

ما کل روزامون همینطوری میگذره. هیچ کدوممون حساس نیستیم بچه ها آزادنضمن اینکه شوهرم جایی نمیره، همش خ ...

نه ما چهارچوب تعیین کردیم.

در ماه دو روز ازادی داریم که برنامه داریم براش.

بقیه روزها همه چی با نزاکت