2777
2789
عنوان

خدا از من رو برگردونده

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 28 پست
حال دلت با چی خوشحال میشی:)

وقتی کار مفید انجام میدم خوشحال میشم و وقتی اطرافیان اذیت نمیکنن  حالم خوبه😃 😘 من در کل آدم آرومی هستم قبل بیماریم یه مدت خیلی ناراحتی و اعصاب خرابی داشتم توسط اطرافیان خیلی اذیت شدم و بعدش ام اس گرفتم

عزیزم همین که اسمتو نوشتی ذهن زیبا بسیار عالیه زیاد فکر نکن زندگیت بکن وقتی حالت خوبه بیماریتم خوبه ...

وقتی پلاکم زیاد شده یعنی پیشرفت کرده برام دعا کن قشنگم من خیلی آدم آروم و مهربونیم به همه اطرافیانم کمک کردم ولی اونا زندگیمو خراب کردن ،ام اس باعث شد به خودم بیام و اطرافیانم و بشناسم و خودمو بیشتر دوست داشته باشم ولی امیدوارم سر ناسازگاری باهام نذاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی پلاکم زیاد شده یعنی پیشرفت کرده برام دعا کن قشنگم من خیلی آدم آروم و مهربونیم به همه اطرافیانم ...

قربونت بشم زندگیت دست خودته اونقدر زیباش کن که حسودا ناراحت دوستان خوشحال بشن حتما دعات میکنم حال دلت عالی عالی بشه و خدا بهت شفا بده

نه تنها صورتت بلکه دلم میخواهد قلبت را ببوسم❤️
وقتی کار مفید انجام میدم خوشحال میشم و وقتی اطرافیان اذیت نمیکنن حالم خوبه😃 😘 من در کل آدم آرومی ...

دلم میخواد برات ی هدیه بفرستم:) 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
عزیز دلم بین گریه هام از چشمام اشک چکید ولی این اشک از سر احساساتی شدنمون بود😭

:) اگ حالت بهتر میشه حاضرم اینکارو بگنم:) 

امیدوارم ک بتونی ب خودت بیا و ببینی هیچگس ارزش اشکاتو نداره 

:) اگ حالت بهتر میشه حاضرم اینکارو بگنم:) امیدوارم ک بتونی ب خودت بیا و ببینی هیچگس ارزش اشکاتو ندار ...

ساکن مشهدی عزیزم؟راضی به زحمتت نیستم عزیزم ، اگه مشهدی هر وقت حرم رفتی برام دعا کن🥺

ساکن مشهدی عزیزم؟راضی به زحمتت نیستم عزیزم ، اگه مشهدی هر وقت حرم رفتی برام دعا کن🥺

نه لایق مشهد نیستم 

از همین دور اگر لایق باشم دعا میکنم

حداقل اسمت رو بگو تو لیست کسایی ک بیمارن و هروژ براشون دعا میکنن بذارم 

نه لایق مشهد نیستم از همین دور اگر لایق باشم دعا میکنمحداقل اسمت رو بگو تو لیست کسایی ک بیمارن و هرو ...

اسمم مهساس عزیزم این حرفو نگو چرا لایق مشهد نیستی تو یکی از خوش قلب ترین آدمایی هستیم که شناختم😘تنت سلامت و دلش خوش باشه همیشه قشنگم

اسمم مهساس عزیزم این حرفو نگو چرا لایق مشهد نیستی تو یکی از خوش قلب ترین آدمایی هستیم که شناختم😘تنت ...

قربونت برم مهسا جون :) 

امیدوارم تونسته باشم کمی حالتو خوب کنم