2777
2789

همسرم و خانواده پدریش اصالتا کرمانی هستن اما جدش مهاجرت کرده بودن کرج .تاجایی که میدونم پدربزرگش کرج بدنیا اومده.

چندروز پیش توی اینستا یه پست دیدم درگیری بود اقایی که ویدیو رو ضبط میکرد میگفت وای از کرمانی ها و این حرفا..

حالا میشه خصوصیات کرمانی هارو بگید. اصلا از چه نژادی هستن مثلا فارس؟ از نظر رفتاری چی

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونگرم و مهمون نواز ولی اکثرا درگیر مواد مخدرن.. از بچه ۱۵.۱۶ ساله بگیر تا بزرگ سال

آره مثل نقل و نبات تو مغازه ها میفروشن🤣

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-

دامادمون کرمانی است، کلا خانوادگی زیاد اهل رفت و آمد و معاشرت نیستن.البته همه جا خوب و بد داره، بنده نظر خودم را در مورد دامادمون دادم، از بقیه اطلاعی ندارم، البته خانواده، داماد ما اهل مواد مخدر نیستن، 

من میدونم اکثرا درگیر مواد مخدرن

از نظر خلق و خوی چیی

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

وافور و چای نبات و پیک نیک و تریاکعجب ترکیباتی 😍😍😍

😂😂😂😂

من چیز خوبی نشنیدم ازشون بعداز اینکه آبجیم ازدد و طلاق گرفت همه میگفتن وااااای شما کرمانیا رو مگه نم ...

منم همین برام عجیبه 

مثلا میگن امان از کرمانی جماعت 

اخه من نه کرمان رفتم نه با بومی هاش برخورد کردم 

دوست دارم رفتارمردهاشونو بدونم