2777
2789
عنوان

شوهرم داره مجبورم میکنم فردا

339 بازدید | 30 پست

خواهرشوهرمن یه حرف ناموسی به من زد جلو بقیه همکارام من به شوهرم نگفتم تا دیشب بحثمون شد سرخواهرش منم بهش گفتم این حرفو به من زده بود اونم مطمن بود که خواهرش نزده امروز رفت ازش پرسید که تو این حرفو به خانم من زدی اونم گفت آره زدم الان میگه باید فردا بریم شکایت کنیم چیکارکنم؟؟؟؟ 

بگو کوتاه بیا،اخرش تو آدم بده میشی ،همین که بدونه طرف چه جور ادمیه کافیه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو شکایت کن اشتباه منو نکن.

خواهرشوهرای من اومدن توخونه ی خودم شوهرمو کتک زدن سراینکه چرازنت حامله شده منه بی عرضه اینقدررررر ترسیده بودم حتی نتونستم ی زنگ ب پلیس بزنم تمام همسایه ها جمع شده بودن جلو در ابرومون رفت

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
برو شکایت کن اشتباه منو نکن.خواهرشوهرای من اومدن توخونه ی خودم شوهرمو کتک زدن سراینکه چرازنت حامله ش ...

واااا

چرا 

مگه عب داره حامله شی

به اونا چه😑😑😑😑😑😑

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

برو شکایت کن اشتباه منو نکن.خواهرشوهرای من اومدن توخونه ی خودم شوهرمو کتک زدن سراینکه چرازنت حامله ش ...

وای اونا دیگه کین. شوهرمنم دیگه خودش افتاده سرلج چون تو چشماش نگاه کرد و گفت اره من گفتم توهم واسم مهم نیستی

نه این کاررانکنی گاهی آدم توی عصبانیت حرفی نمیزنه اگه شکایت کنی قید فامیلیت روتا ابد بزن

برام مهم نیستن ولی نمیخام چندسال دیگه شوهرم سرکوفت بزنه که خونوادمو ازم گرفتی

وااااچرا مگه عب داره حامله شیبه اونا چه😑😑😑😑😑😑

خداااااشاهده تازه بعد ده سال حامله شدم

گیردادن چراتومستاجری بچه اوردین گفتم مگه شماخرجشو میدین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وای اونا دیگه کین. شوهرمنم دیگه خودش افتاده سرلج چون تو چشماش نگاه کرد و گفت اره من گفتم توهم واسم م ...

شکایت کن 

من الان مثل چی پشیمونم بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداااااشاهده تازه بعد ده سال حامله شدمگیردادن چراتومستاجری بچه اوردین گفتم مگه شماخرجشو میدین

خداییی

خیلی پروین

شوهرت چیکار کرد

آخه به اونا چه🙄😑😠😠😠😠

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨