به عنوان یک معلم کلاس اول میگم تکرار و تمرین خیلی مهمه . خودتون هر روز بهش املا بگید، کلمات درس رو بخونید. سعی کنید با کلماتی که یاد گرفته جمله سازی کنه.دنبال کلمات زیاد نباشید فعلا همون کلمات کتاب نگارش رو بتونه بخونه و بنویسه خوبه.تازه یک سوم سال تمام شده برای نتیجه گیری خیلی زوده.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به عنوان یک معلم کلاس اول میگم تکرار و تمرین خیلی مهمه . خودتون هر روز بهش املا بگید، کلمات درس رو ب ...
دقیقا بنظرم مدارس غیر انتفاعی خیلی بد و داغونن پسر من غیر انتفاعی میخونه برداشتن برا هر نشانه ای دست کم ۲۰ تا کلمه فارغ از کتاب اوردن مثلا کلمه ارشد😐اخه بچه اول ابتدایی معنی ارشد رو می دونه😐
معلم کلاس اول دختر منم خیلی بی خیال و بی مسئولیت بود حالا دختر من خداروشکر مشکلی نداشت خودمم باهاش کار می کردم ولی معلم امسالش واقعا نمونه اس هم مسئولیت پذیریش و هم کارش با بچه ها
به عنوان یک معلم کلاس اول میگم تکرار و تمرین خیلی مهمه . خودتون هر روز بهش املا بگید، کلمات درس رو ب ...
روخوانی فارسیش عالی عالی البته حفظ کرده بیشتر چون کاملا مشخصه ریاضیش هم خوبه فقط وقتی میگم بنویس مثلا برادرم هنگ میکنه یا مثلا سبدم یا مثلا گاهی اوقات نشانه ها رو تو مشق نوشتن اشتباه میگیره