2777
2789

کلاس اوله حتی یکبار هم معلم املا نگرفته کیا کلاس اولی دارن املا ازشون گرفتن ؟

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

ما تو فامیل داریم امشب مامانش داشت میگفت مشق دیکته داره

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و با طرح و نقشه های آمریکایی اونقدر اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته چون آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته) و اگه این گزینه جواب نداد توطئه و فتنه های آمریکایی انجام میشه مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم که باعث فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم میشه میتونه مردم رو به خیابون بکشه سپس جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من کلاس اول بود مرتب املا داشتن 

دفتر املا ب نصف رسیده بود 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ما تو فامیل داریم امشب مامانش داشت میگفت مشق دیکته داره

این معلم اصلا نمیدونم‌داره چیکار میکنه حتی نگارشم میگه خونه بنویسن 

پس ما چرا املا نمیگیره اخه باید بچه ارزشیابی بشه

الان ک کلاس دوم هستن روزهایی ک املا ندارن معلم گاهی زنگ ورزش میگیره هوا ک بارون باشه 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
دختر من اول بود در هفته دو یا یه بار املا داشتن هر شب هم خودم املا می گفتم

باور کن یکبارم املا ازشون نگرفته امسال پسرم مردوده هیچی بلد نیست

الان ک کلاس دوم هستن روزهایی ک املا ندارن معلم گاهی زنگ ورزش میگیره هوا ک بارون باشه

پسرم امسال مردود میشه من هرچقدم کار کنم باز بیفایدس معلم باید نحوه ای درس بده بچه اوکی بشه

پسرم امسال مردود میشه من هرچقدم کار کنم باز بیفایدس معلم باید نحوه ای درس بده بچه اوکی بشه

امروز برگه امتحانی هم کلاسی پسرم رو دیدم با اینکه معلم مرتب املا میگه بچه ها خیلی اشکال داشتن 

چاره چیه تو خونه باهاش کار کن

امروز برگه امتحانی هم کلاسی پسرم رو دیدم با اینکه معلم مرتب املا میگه بچه ها خیلی اشکال داشتن چاره چ ...

اخه من هرچقدم کار کنم مثل معلم نمیتونم اموزش بدم‌

اخه من هرچقدم کار کنم مثل معلم نمیتونم اموزش بدم‌

لغت های سخت درس رو براش سرمشق بگیر بنویسه 

ما معلم گفته بود کتاب املا بگیرین