2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم و ردم کرد به علاوه تمام اسکرین شات ها

| مشاهده متن کامل بحث + 196171 بازدید | 3181 پست
چه عجب بالاخره یکی حرف حق گفت. حالا اگه ماجرا برعکس میبود و یه پسری به این خانم ابرازعلاقه میکرد و ا ...

به نظر منم خیلی آدم خوبی بود 

خیلی راحت میتونست به خاطر کارهای اسی قبول کنه و با احساساتش بازی کنه ! یه جوری انتقام بگیره ولی همون اول گفت نه !

و جدا از اینکه وقتی همچین کارهایی کردی نباید به طرف بگی دوسش داری ! اول سوتفاهم رو بر طرف کن بعد :/

🍷🌊You'll be the saddest part of me

وای اسی وایییی

هی میگی خب دوسش دارم.اولا مگه قراره به هر چی دوست داری برسی.سنت کمه مشخصه منم سنم کم بود یک کراش مسخره ای رو یه ادم مسخره زده بودم و اصلا نمیفهمیدم منو هی میخواد رد بکنه این آدم.ولی تو نکن اینکارو .الان که ۶ سال از اون روزا میگذره میگم وای چه حماقتی کردم.ببین تو از این دنیا فقط یه شخصیت داری در هر شرایطی باید حفظش کنی جلوی هر کسی میخواد باشه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر در اینکه بابا و مامانت یادت ندادن تسلیم شی خیلی خوبه ولی گاهی لازمه کوتاه بیای

یعنی تو خودتو این همه کوچیک کنی به دلیل اینکه نمیخوای کوتاه بیای=/

وقتی گفت ازت بدم میاد باید تموم میکردی 

دیگه دلش صاف نمیشه

یه دختر خوب😂😍

اسی ولی فارغ از همه چی

هم مجذوب چت کردن ای تو شدم هم اون آقا 

خیلی بامزه بد و بهم می‌آییم بنظرم 

مطمئن مطمئنم که اون آقا خودش میفته دنبالت

شک ندارم

و ایشون هم دوستت داره

ولی مغروره

وطن ای هستی من..

عزیزم چیکار کردی با خودت؟ چند سالته که این جوری رفتار میکنی؟

زندگی مگه رمانه که اینقدر همه چیو دراماتیک نگاه میکنی

منطقی باش

طرف حق انتخاب داره تو هم داری

تو خوشت اومده ازش

اون نه

تموم شد و رفت.

دیگه این سماجت چیه؟ فکر کردی اینطوری با خودش میگه وای چقدر دوسم داره بزار بهش فکر کنم؟ نه برعکس حالش بهم میخوره از اینکه گیر سه پیچ بهش دادی

زن و مرد هم نداره

منم بودم با اینکه دخترم حالم از طرف به هم میخورد

به اینکه کمیل نیستم😂😂کنکوری و پشت کنکوری نیستم کمیل جون اینقدر فشار نخور🤣

یارو چبیکار مریضیه اومده تاپیکاتو میگرده😂😭

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
یه چیزی میگم که خودش گفته بودولی یه بار به من گفت که دوست داره سیس عقاب بگیرهباید همون موقع می‌فهمید ...

جا سیس عقاب سیس ج... 😭😭😭😭😂😂😂😂😂

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

یه چیزی میگم ناراحت میشی اما 

حقیقت رو تو صورتت بکوبن بهتر از اینه با دروغ بازیت بدن 

عزیزم من اگر جای اون پسر بودم ازت متنفر میشدم بلاکت می کردم یه حرفاییم می گفتم که تو خواب شبتم ندیده باشی 

عین این آدمای پیله و بدبخت و بی اعتماد به نفس و آویزون رفتار کردی 

برو مشاور عزیزم رو خودت کار کن این بچه بازیا مسخره بازیا و لوس بازیا چیه 

خودت و بزنی به داغونی همه دانشگاه بفهمن دوستت بره فحش بده این پیاما که دادی هی میگه حرف نزن برو ول نمی کنی 

واقعا برو مشاور عزیزم کمبود تو وجودت فریاد می زنه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
یه سری ها واقعا اگر نمی‌تونید دلداری بدید ندیدمن همه چیز رو نگفتمچرا نمیبینید به کجا رسیدم که از دان ...

اتفاقا فکر کنم استاداتو اشتباه کردن چون ادم حسابیه که ازت سواستفادا نکرده بعد مثل تفاله بندازه دور و شما خیلی با دختران خوبی که دیدیم و شنیدیم و میشناسیم فاصله داری