2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم و ردم کرد به علاوه تمام اسکرین شات ها

| مشاهده متن کامل بحث + 244244 بازدید | 3772 پست
آها اونو میگیهیچی رفته درمورد پسره ناشناس از دوستاش تحقیق کرده و از یک نفر دیگه که پسره رو میشناخته

😂😂😂😂

مگه میخواسته بره خواستگاری کمیل😂🤦‍♀️

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا تنها مسئله ایی که توی زندگی مغزم بهش فکر نمکنه اون خاطره س گذشگت ولی خیلی خیلی اون دوران خوش گذ ...

خداروشکر

خیالم راحت شد

یعنی یه لحظه مچاله شد قلبم بخدا

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

بمیرم برات😭 اگر صلاحه که انشاالله بهش برسی اگرم نیست که نرسیدی امیدوارم از یادت بره و یه عشق قوی تر ...

قریون قلب مهربونت برم عزیزم ممنونم ❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(۱۴۰۳/۴/۲)کاش دلتنگی وجود نداشت🙂 یارب...آنچه خیر است تقدیر ما کن ❤️✨

هستی خانومجواب همه رو دادی الا من،بیخیال مهم نیست اصلا فقط نگرانت شدم و حالم بد بودشب بخیر🖤

عزیزم من چقدر تو رو دوست دارم...خیلی حس خوبی میدی و آپم خوبی هستی...امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی💙

اگ برگردی عقب صبرمیکنی براش ؟ اون مجردع؟

آره مجرده 

نه برگردم عقب صبر نمیکردم 

توی یه خانواده پر چالش و تنش بودم زندگیم جهنم بود بخدا 

اصلا دوست ندارم برگردم عقب بهترین روزام دانشگاه و بدترین روزام توی خونه کنار پدرو مادرم بود 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
کاش میشد میتونستم پاکش کنم از ذهنت 🙂

من یکی بهم گفت ازم خوشش میاد دو ماه همچی خوب بود . تا اینکه بهم گفت دیگه دور و بر خودم نبینمت 🙂 مردم

میومدم نفرینش کنم نمیشد دعای خیر میکردم براش 

خواب بد میدیدم ازش صدقه میزاشتم براش کنار 😞

کمیل پرنسس بازی در آورده همه‌چیز کنسل شده😂

😂شاید کمیل زن داره اصن که اینقدر بهم ریخت😂

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

چه رشته ای؟برگش رو خوب تصحیح کنید گناه داره

منم مکانیکم دیگه

ارشد

نه این واقعا بیشعوره😂

بعد حالا جالبیش میدونی چیه؟

استاد من کوییز و تمرین بچه هاشو میده من صحیح کنم،منم قشنگ جوری صحیح میکنم که گند بخوره ها.

بعد بچه ها فحششو به استاد میدن.

نمیدونن دانشجوش داره گند میزنه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
میدونی هستی جون من 30 سالمهدر زمان های مختلف با 3 تا اقا اشنا شدم. سومی عشق الانم هستاین رو حاضرم قس ...

گم هردو دانشجو معلم بودیم توی خانواده ها با وضعیت داغون اقتصادی توی یه شهر دیگه 

من خانواده م یه قرون بهم نمیدادن اون زمان ماهی ۲۰۰ هزار حقوق دانشجویی داشتم بخشیشو میدادم خانواده م 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد