2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم و ردم کرد به علاوه تمام اسکرین شات ها

| مشاهده متن کامل بحث + 244192 بازدید | 3772 پست
امضات//منم همینطور

🖤🖤💔

مثل اینکه تاوان خنده هامو با خوندن متن هستی دادم

شبتون خوش دوستان😭😭😭😭

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا تو پربازدید ها نیستی؟؟

همون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

وایییی باهاش عکس بگیر ما هم ببینیم😭😭😭😭😭😭یادت نرههه

فقط عکسسسس امضا هم میگیرممم😂😂

میگم نکنه اختراع مختراعی کنه اخبار نشونش بده 

دیگه تو ایران شرف نداره 

بنده خدا تخریب شخصیتی شد 😂🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
🖤🖤💔مثل اینکه تاوان خنده هامو با خوندن متن هستی دادمشبتون خوش دوستان😭😭😭😭

عزیزممم❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(۱۴۰۳/۴/۲)کاش دلتنگی وجود نداشت🙂 یارب...آنچه خیر است تقدیر ما کن ❤️✨

شاید باورت نشه بعد از گذشت ده سال یه روز یهویی تو خیابان دیدمش زود بهم زنگ زد گفت خودتی؟ بعداز ده سا ...

الان حالت خوبه😭😭بمبرم بگو حالت خوبه بتونم بخوابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزممم❤️

🌷

1
5
10
15
20
25
30
35
40