2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم و ردم کرد به علاوه تمام اسکرین شات ها

| مشاهده متن کامل بحث + 227174 بازدید | 3721 پست

ببین آدم خودشو سر هرکس و‌ناکسی کوچیک نمیکنه من تجربه کردم میگم از سر طرفم زیاد باشی التماس کنی طاقچه بالا میذاره بی محلی کردن بهترین روشه یه جوری برمیگرده هااا یادمه یه مدت چقدر التماسش کردم فقط،باهام بمونه ۴ماه بعد خودش پیام داد به گوه خوردن افتاد و این من بودم که ردش کردم چون اعتماد به نفسمو برده بودم بالا دختر ضعیف قبل نبودم قوی باش گور باباش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم غرور زنانه داشته باشید حتی اگه ایشون به شما مایل بودن این شما بودین که باید طاقچه بالا میزاشتین نخاستن ایشون به معنی بد بودن یا بی ارزش بودن شما نیست خاستن دلی و سلیقه ایه مطمئنم یه روز یه نفر پیدا میشه که خدارو شکر میکنی بابت این نرسیدن

دوست هاش با اکانت ناشناس بود و نفهمیدن منمحراست هم آشنای خودمه و بهش نگفتهفقط دوستم رو در جریان نبود ...

وای ابروی طرف رو پیش دوستاش بردی، پیش بقیه

از تو هم خوشش نیومده

وللل کن دیگه

راستش من بجاش بودم شاید بدتر از این تا میکردم 

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

اسی عزیزم کاش همون اول بیخیال میشدی

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

چن سالتونه هردو؟

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

من ۱۹ ایشون ۲۲

پس هم سنیم دختر 

میشه ببینمتون؟