2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم و ردم کرد به علاوه تمام اسکرین شات ها

| مشاهده متن کامل بحث + 244192 بازدید | 3772 پست
خدایی دلم میسوزه

دلت فقط برا خودت بسوزههه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

فدات بشم عزیزدلمبه خدا با اینکه نمیشناسمت ولی همین چند دقیقه ای هم که باهم خندیدیم اصلا بهت حس خوبی ...

خیلی ماهییی❤️❤️❤️❤️

حسمون دو طرفست عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(۱۴۰۳/۴/۲)کاش دلتنگی وجود نداشت🙂 یارب...آنچه خیر است تقدیر ما کن ❤️✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این پیامایی که داده به اسم کمیل نمیخوره احیانا اسمش کاملیا هست

😑😂

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بیخیال دست خطش شو...دست خطش بخاطر انگشتانی ظریفشه😂😭

منم تورو دوست دارم مهربونم ،نازم💚 فداتشم خوبه از خودته...💗

همچنین توم💕🌸

واقعا اگه هستی جوابمو نمیداد شاید تا صبح نمیخوابیدم😅

هیچوقت مجازی با خودن یه پیام اینقدر ناراحت نشدم

اما این پستو خوندم رسید به اونجایی که گفت گفته خودتی؟ اشک توی.چشام جمع شد و اصلا یه لحظه سرم گیج رفت ، چون تصور کردم چقدر سخته شانس اوردم جوابمو داد که حالش خوبه وگرنه نابود میشدم

😭😭😭😭 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

وایییی گفتی حمید یکی مث اینو با این اسم سراغ دارم🤣

فک کنم ماهم با هم فامیلیم😂

فامیلیشو بگو😑🤣

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
کاش میشد از برگش یه عکس به من بدهولی دست خطش خداست...

مثل اخلاقش