2777
2789
عنوان

🎄💚کریسمسِ خونه ما💚🎄

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 95 پست
به به حال و هوای زیبا 😍😍😍😍‌هپی مپی کریسمس ❤️❤️❤️😘‌😃مام امسال یلدا و کریسمس ترکیب زدیم هم درخت ...

خیلی هم عالی ، ایام به کامتون باشه گل دختر ❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون قشنگم ❤️😘 😁بنظرم امسال سال خوبیه تغییرات مثبت رو حس می‌کنم

❤️🫂

امیدوارم ۲۰۲۵ بهترین ها برای جهانمون رقم بخوره چون تمام مردم دنیا بهش احتیاج دارن🥺

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

❤️🫂امیدوارم ۲۰۲۵ بهترین ها برای جهانمون رقم بخوره چون تمام مردم دنیا بهش احتیاج دارن🥺

🙏منم امیدوارم  تغییرات مثبتی رخ بده 

دقیقا 😍❤️ 

امسال اصفهان خیلی مراسم هاش جذاب بود 😁 البته هرسال شلوغ پلوغ میشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
🙏منم امیدوارم تغییرات مثبتی رخ بده دقیقا 😍❤️ امسال اصفهان خیلی مراسم هاش جذاب بود 😁 البته هرسال ...

کلیسا وانک؟ 

من عکس هاشو نگاه کردم کلی قند توی دلم اب شد:)

هر سال زیبا تر برگزار میشه و این عمیقا خوشحالم میکنه

کلیسا وانک؟ من عکس هاشو نگاه کردم کلی قند توی دلم اب شد:)هر سال زیبا تر برگزار میشه و این عمیقا خوشح ...

اره 😍😍😍 دقیقا هرسال باشکوه تر میشه 

خیلی هم جمعیت زیاد شده 

اره 😍😍😍 دقیقا هرسال باشکوه تر میشه خیلی هم جمعیت زیاد شده

امیدوارم سال بعد میلاد مسیحو توی وانک و شهر زیبای شما سپاسگزاری کنم  

امیدوارم سال بعد میلاد مسیحو توی وانک و شهر زیبای شما سپاسگزاری کنم

😁😁😁 عزیزم  امیدوارم ❤️😘 

البته من اصفهانی نیستم ولی  یکی از فامیل هام ک اصفهان زندگی میکنن برام عکس و فیلم میفرسته واقعا امسال زیبا بود 😍😍😍

😁😁😁 عزیزم امیدوارم ❤️😘 البته من اصفهانی نیستم ولی یکی از فامیل هام ک اصفهان زندگی میکنن برام ع ...

ببخشید من کلی قلب  و گل میفرستم ولی نمیاد ایموجی ها:))

به به خیلی هم عالی

ببخشید شما اذیت نمیشید توی تهران ک همه شیعه ان شما مسیحی هستید؟و اینکه کل خانواده اتون مادربزرگ دایی ...

بین مردم اصلا اذیت نمیشیم چون نه به دین کسی کار داریم نه کسی به ما کار داره...ولی از لحاظ قانونی محدودیت زیاد داریم

نه عزیزم ارمنی هستیم  و از اول مسیحی بودیم

واییی واقعا؟مامانبزرگ منم ارمنی بوده بعد از ازدواج با بابابزرگم اومدن ایران

ارمنستان زندگی میکردن؟ چقدر پدر بزرگتونو دوست داشتن:)