2777
2789

حالا ته زبونم تاول زده شدید وحالت دون دون وبرامده شده وسط زبونم که کلا رفته انگار یکی دولایه اززبونم برداشتن😭نمیتونم چیزی بخورم و غورت بدم خیلیی عذاب میکشم 

بنظرشما بخاطر اسید معدست یا دیابت بارداری

میزنم تو نت خیلیی نگران میشم توروخدا هرکی تجربه داشته بگه

اسید معدته 

عزیزم‌خیلی روزای اخر سخته من از موی سرم‌تا انگشت پام عوارض داشتم 

ایشالا زایمان ک کنی همش برطرف میشه 

قرص معده حتما بخور ب دکتر هم بگو ک بتونی غذا بخوری واست وزن گیری جنین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسید معدته عزیزم‌خیلی روزای اخر سخته من از موی سرم‌تا انگشت پام عوارض داشتم ایشالا زایمان ک کنی همش ...

راس میگی توروخدا کاش اسیدمعده باشه تونت میزنم میگه سرطان زبان اصلاااا وحشت کردم

راس میگی توروخدا کاش اسیدمعده باشه تونت میزنم میگه سرطان زبان اصلاااا وحشت کردم

بییی خیاللللل 

تو‌ نت همه سرطان دارن 

تو‌بارداری اسید معده تنگی نفس 

تلخ مزگی دهن 

تپش قلب

آفت زدن دهان 

خراب شدن دندونا هست 

اصن دلیل خراب شدن دندونا تو‌بارداری اسید معده ست 

بییی خیاللللل تو‌ نت همه سرطان دارن تو‌بارداری اسید معده تنگی نفس تلخ مزگی دهن تپش قلبآفت زدن دهان خ ...

فدات گلم بارداری سومه اصِلا قبلیارونفهمیدم چطور باردارشدم وگذروندم ولی سراین یکی هرروز یه مریضی جدید میاد سراغم هووووووففففف🤦‍♀️🤦‍♀️

فدات گلم بارداری سومه اصِلا قبلیارونفهمیدم چطور باردارشدم وگذروندم ولی سراین یکی هرروز یه مریضی جدید ...

من اولین بچم بود 

ولی فک کن درد زودرس گرفتم از ۳۰ هفتگی نزدیک‌بود زایمان کنم بستریم کردن تا روز زایمانم ک‌۳۶ هفته بود همش تو‌درد زایمان موندم 

امپول پروژسترون مرتب میزدم باسنم گردو‌گردو‌شده بود دوباره تو همون گردوها میزدن برام

تهوع و‌استفراغ داشتم مرتب آمپول ضد تهوع میزدم

نفس تنگی گرفتم از اسید معده در حدی ک گاهی کامل نفسم میرفت میبردنم‌ بیمارستان سیاه و‌کبود 

دهنم تلخ بود همش 

آفت میزدم مرتب

از بس شیاف پروژسترون زدم مقعدم خون ریزی کرد نوار بهداشتی میذاشتم کج مینشستم 

من اولین بچم بود ولی فک کن درد زودرس گرفتم از ۳۰ هفتگی نزدیک‌بود زایمان کنم بستریم کردن تا روز زایما ...

ای وای عزیزم چه بد خداروشکر که رد کردی این مرحله رو بسلامتی

ممنون که وقت گذاشتی😘🌺🌹خیالم راحتترشد