2777
2789

خانواده بدی به حساب میان؟ 

من خواهرشوهرم خیلی درمورد بچم تیکه مینداره

مثلا چیزی بهش نمیدی غذا کم میدی و...

اصلا موندم جوابشو بدم چند بار گفتم خوشم نمیاد باز تکرار میکنه

خیلی هم حسادت داره ولی نشون نمیده خیلی وقتا گفته تو همه چی داری حسرت زندگیتو میخورم یا هر چی بگیرم میگه عین همونو منم میخوام حتی شده فرش و مبل باشه

حالا زندگی من چجوریه؟ داغونم یعنی داغون واقعی فقط بروز نمیدم

یا مادرشوهرم غذای دهنی با قاشق خودش به پسرم میده

اینم چند بار گفتم درست نشده البته به اضافه همون تیکه های خواهرشوهرمم میگه

الان میگید چه دغدغه ای ولی اینا برای من مهمه طوری که امشب از سردرد خوابم نمیبره

من وسواس تمیزی دارم خیلی اعصابم خورد میشه

تو رو خدا توهین نکنید فقط اگه میتونید کمکم کنید کامنت بذارید چون پسرمو میخوابونم فقط لایک میکنم

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

البته اینا حرف نیست .

خیلیا  شده میگن 

بچه دوم بیار. رفتم دعا کردم برات  بچت بشه و.....

یا  مثلا بچه خودم  میره تو یه ظرف با عمو و پسر عموش غذا میخوره .(منم وسواس دارم )

یا.......

اینا چیزی نیست واقعا

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخلاقشون زشته حق داری

یعنی حتی الانم از ناراحتی و عصبانیت خوابم نبره طبیعیه؟ چون بازم تکرار میکنن حس میکنم من غیر عادیم

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

ربطی ب حساس بودن شما نداره خیلی کار چندشیه قاشق دهنی ب بچه دادن گناه داره مریض میشه یا فوت کردن غذای بچه ام اشتباهه کلی آلودگی از دهن اون شخص میاد رو غذاش 😒😒

بچه ب اندازه خودش داره غذا میخوره بگو 

عجب

البته اینا حرف نیست .خیلیا شده میگن بچه دوم بیار. رفتم دعا کردم برات بچت بشه و.....یا مثلا بچه خو ...

پس چرا ذهنم درگیره خیلی ناراحتم بعضی وقتا میگم کاش بخاطر خانواده همسرمو قبول نمیکردم در این حد

ولی همسرم مشکلی نداره که بگم همسرمم بده

تو یه ساختمونید؟ 

والا حق داری اخه قاشق دهنی😐خب طفلی مریض بشه یا دندانش پوسیده بشه مادربزرگه احساس غرور میکنه که به مغز بادومش اینا رو داده؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پس چرا ذهنم درگیره خیلی ناراحتم بعضی وقتا میگم کاش بخاطر خانواده همسرمو قبول نمیکردم در این حدولی هم ...

حساسیت به خرج میدی. دست خودتم نیست . 

‌ولی اینطور پیش بری آخرش اینقدر فکر میکنی با خودت حرف میزنی و غر میزنی که  حالت روز به روز بدتر میشه .

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
ربطی ب حساس بودن شما نداره خیلی کار چندشیه قاشق دهنی ب بچه دادن گناه داره مریض میشه یا فوت کردن غذای ...

وای خیلی بدم میاد

من خیلی مراعات حالشونو میکنم فقط اینو ازشون خواستم ولی واقعا نمیتونن درک کنن

یا لپشو جلوی من محکم میگیرن میکشن

یا با سرماخوردگی میبوسنش

...

تو یه ساختمونید؟ والا حق داری اخه قاشق دهنی😐خب طفلی مریض بشه یا دندانش پوسیده بشه مادربزرگه احساس غ ...

بله تصمیم دارم جدا بشم ولی حداقلش چند سالی میکشه

دلم واسه خواهرشوهرم میسوزه چون خیلی با همسرش اختلاف داره مدام دعوا دارن

همسرم جای پدرشه

هم دلم واسه اون میسوزه که همسرم نباشه شوهرشو هوا بر میداره هم دلم واسه روان خودم میسوزه

حساسیت به خرج میدی. دست خودتم نیست . ‌ولی اینطور پیش بری آخرش اینقدر فکر میکنی با خودت حرف میزنی و غ ...

الانم حالم بده حال همسرمو هم بد کردم 

وقتی دید ناراحتم گفت باز بهت چی گفتن...

البته جلو روی همسرم زیاد بدشونو نمیگم گناه دارن شاید باعث بشه ازشون زده بشه

ولی خود خوری میکنم

وای خیلی بدم میادمن خیلی مراعات حالشونو میکنم فقط اینو ازشون خواستم ولی واقعا نمیتونن درک کننیا لپشو ...

ای بابا😑😑منم این چیزا رو از نزدیک دیدم دختر دایی کوچیکم دقیقا همین رفتارا باهاش می‌شد منم لجم درمیومد 

بچم باشه فک کنم دعوا بگیرم

یعنی حتی الانم از ناراحتی و عصبانیت خوابم نبره طبیعیه؟ چون بازم تکرار میکنن حس میکنم من غیر عادیم

دغدغه ی هرکسی برای خودش قطعا اهمیت داره و ناراحتیش هم طبیعیه

من جای شما نیستم

ولی یادمه دخترم که به دنیا اومده بود هنوز ده روزش نبود، مادرشوهرم اصرار که باید دو روز خونه ما بمونید ، ماهم موندیم بعد تو اون دو روز مثلا بچه مو بغل میکرد بهش میگفت جانم مامانت کاراتو نمیکنه؟؟ یه طوری که من بشنوم منم هیییییچ عکس العملی نشون نمیدادم با اینکه هنوز تو دلم مونده، انقدر اهمیت ندادم تا از رو رفت دیگه هیچی نگفت

بله تصمیم دارم جدا بشم ولی حداقلش چند سالی میکشهدلم واسه خواهرشوهرم میسوزه چون خیلی با همسرش اختلاف ...

بله روانت، اون انرژی که باید بذاری برا زندگیت خیلی مهمه

دور بشید بازم میتونه امنیت باشه براشون اونو زیاد جدی نگیر ولی این موارد بهداشتی آزاردهنده اس دور بشید اقلا احتراما سر جاش میمونه چون تا حالا خیلی بزرگواری کردید معلومه خانم مهربونی هستی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ای بابا😑😑منم این چیزا رو از نزدیک دیدم دختر دایی کوچیکم دقیقا همین رفتارا باهاش می‌شد منم لجم درمی ...

دعوا هم نمیشه واقعا 

چون بالاخره هر روز میبینیشون

به غیر این هیچ اخلاق بدی ندارن

مثلا دخالت و اینا ندارن 

ولی خب همین اخلاقای بدشون کل اخلاق های خوبشونو برام بی رنگ کرده