2777
2789

یا سفارش میدم برام میارن نمیدونم عجله میکنم تو خرید و تهش یه چیز اشغال میخرم که نمیپوشم🥲 شماهم از این مشکلات دارین؟

نه من واسه هرچی میخرم کلیییی ذوق دارم چرا ذوقتو کور میکنی😍

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشتم ولی ب حرف شوهرم رسیدم گرون بخر کم بخر 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

اصلا اعتقادی به مجازی خریدن ندارم..مخصوصا پوشاک. 

باید برم مغازه کلی از نزدیک و دقت جنس رو ببینم اسکن کنم. بعد بخرم.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

نه هیچوقت

هرچیزی به چشمم بیاد امکان نداره ازش زده بشم حتی بعد چندسال

البته اینترنتی نمیخرم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
با خودم‌میگم کاش عجله نمیکردم یه مقدار بیشتر روش میذاشتم بهترشو میخریدم🥲

ن بابا اصلا اینطوری نباش ذات انسان همینه همیشه دنبال بهترینه ولی مطمئن باش هرچقدرم می‌گذشت باز انتخابت همین بود ک هست

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید