2777
2789
عنوان

واسه پوست بدنم راهنماییم کنین

228 بازدید | 23 پست

دوستان من بدونم پوست مرغی نیست و تا بحال هیچ اثری از دون دون های پوستی رو بدنم نبوده ولی جدیدا خیلییی کم دون دون هایی روی رانم هست و با ژیلت بدنمو شیو میکنم  چیکار کنم این دون دونا زیاد بشه سکته کردمااااا

بخاطر پاییز هم بدنم خیلی خشک شده حتی لوسیون بدن هم استفاده میکنم واسه آبرسانی ولی بی فایدس کلا پوستم تو پاییز خیلی حساس میشه حتی صورتم میگن کره بدن تاثیر داره اگه مارک خاصی استفاده کردین بگین

واسه رسیدن به عشقم برام یه صلوات میفرستی ؟ لطفا ♥️🥺

کره بدن؟‌داری میگی بدن چجوری واسه صورتم تاثیر داره

نه واسه صورتم نمیخوام واسه صورت که آبرسان درستش میکنه میگم من تو پاییز جتی پوست صورتمم خشک میشه کلا پوستم تو پاییز حساسه 

واسه بدنم میتونم کره بدن استفاده کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه واسه صورتم نمیخوام واسه صورت که آبرسان درستش میکنه میگم من تو پاییز جتی پوست صورتمم خشک میشه کلا ...

آهان 

آره کره بدن خوبه همه نرم میکنه و خوشبو

کره بدن ایمنس با راحیه شکلات فک میکنم خوب باشه

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

آهان آره کره بدن خوبه همه نرم میکنه و خوشبوکره بدن ایمنس با راحیه شکلات فک میکنم خوب باشه

استفاده کردی خدت ؟

شامپو کرمی درمالیفت

کرم امنیوم لاکتات ویتالایر

بدنتم همیشه مرطوب کننده بزن

در جهت رویش مو شیو کن

لیزرم موثره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

کره بدن دیپ سنس خوبه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
واای من امروز متوجه شدم کمرم کلا دونه های قرمز زده اونم یهویی کلا رفتم تو شوک نمیدونم چیکار کنم☹️

نمیدونم این پوست چرا باید اینجوری حساس باشه 

چی میشد پوست همه کلا خوب بود بدون هیچ ایرادی 😕🤣

کره بدن دیپ سنس خوبه

معصومه جان دستگاه لیزر شما چی بود 

راضی بودی؟ چه مدت رفتی؟

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

شامپو کرمی درمالیفتکرم امنیوم لاکتات ویتالایربدنتم همیشه مرطوب کننده بزندر جهت رویش مو شیو کنلیزرم م ...

باشه مرسی بابت راهنماییت 

در جهت رویش مو که کامل شیو نمیشه تمیز نمیشه انگار 🥲

اره ولی آسیب حداقل میشه