2777
2789

زندگیمون بالا و پایین داشته 

خوشی و ناخوشی

ولی امسال با وجود اینکه تقریبا خوب بودیم روز زن رو بهم تبریک نگفت

من توقع کادو نداشتم، همین که زبونی میگفت به دلم می‌شست 

ولی نگفت و حالا هم گوشه ی حال زیر پتو خوابیده 

البته که دلم نیومد بهش نرسم و دمنوش و شلغم و بساط ویتامین گیری رو آماده کردم 

الان دوباره انگار موش شده، بابت هر یه لیوان دمنوش یا قرصی که دستش میده تشکر میکنه

از این میسوزم که میدونم دوباره حالش خوب شه همون قدرنشناس سابق میشه

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توام خودت و نکش واسشعزیزمولش کن تیر که نخورده

اخه میخوام نیفته خونه 

زودتر سرپا شه

ولی آره واقعا 

بیش از حد بها دادم بهش

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
تابوده همین بود زن ومرد ایرانی حکایت همون شیشه وسنگه_ما از مهربونی کردن خسته نمیشیم اونا ازنامهربونی

من شوهرم دو سال پیش این کارو کرد قبلش هم خیلی براش مهم نبود به مدت دوسالهههه دارم میگم برام مناسبتها مهمه اگه شده ی چیز کوچیک هم شده بگیر کلیپ هایی که تو اینستا مشاوره ها میگن درمورد این چیزها قبل از خوابیدن میزارم مثلا دارم اینستامو چک میکنم مرد را باید بسازیش خیلی از خانواده ها به بچه هاشون یاد ندادن من روز تولد زنداداشم و مامانم یا روز زن که میشه جلوتر به داداشم و بابام  زنگ میزنم و یادآوری میکنم ولی چون میدونم شوهرم را کسی یاداوری نمیکنه خودم زودتر مقدماتشو میچینم😂اونم الان رعایت میکنه شکر خدا

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
من شوهرم دو سال پیش این کارو کرد قبلش هم خیلی براش مهم نبود به مدت دوسالهههه دارم میگم برام مناسبتها ...

خدارو شکر 

مانا باشید و خوشبخت‌تر از قبل   

من خسته ام از اینکه بخوام بهش یاد بدم

دیگه ۴۰ سالشه تغییر ناپذیره 

میترسم آخرش مثل پدرشوهرم یه آدم گوشت تلخ شه 

خدارو شکر مانا باشید و خوشبخت‌تر از قبل من خسته ام از اینکه بخوام بهش یاد بدمدیگه ۴۰ سالشه تغییر ن ...

مرسی عزیزم به همچنین

زندگی به تلاش نیاز داره با هر کسی ازدواج میکردی بعد چند سال ی سری مشکلات اینجوری داشتید میبینید که چقدر تاپیک این مدلی هست ی خانوم مثل ستون ی خونه است باید سیاست داشته باشه مرد خوب ساختنیه باید براش تلاش کنید مگه اینکه مشکل اخلاقی خاصی داشته باشه که اونم جداست

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت