2777
2789
عنوان

ثبت نام کنکور کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 61 پست
عزیزم من واسه ثبت نام هم کد دانش اموزی پیش وارد کردم هم دیپلمهم کد مناطقی که ۳ سال اخرمو توش گذروندم ...

قربونت برم

دپیلمم چه سالس هستی

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید چون پارسالم کنکوور دادم و از پنل پارسالم بود ثبت نامم اینطور بوده

شاید

ولی اگه مشکلی بود ثبت نمیکرد واست

اگه قبلش این تاپیک میدیدم منم با کد ملی ثبت نام میکردم انقدر زحمت به خودم نمیدادم مدارکمو واسه کد در بیارم 😄

🏃🏻‍♀️

الان یه لحظه برین تایید کنین دیگه کاری نداره که هزینشم اونقدر نیست نیاز به رمز دوم کارتت داره فقط اگ ...

چرا باید سوابق تحصیلی تایید کنیم اگه نکنیم چی میشه؟؟

م

...🥀🍂

60 درصدت به فنا میره

یعنی اگه تایید نکنم سوابقم رو حساب نمیکنن؟

😑😑چقدر همه چی مافیایی شده هزارجا باید بری ثبتنام کنی هزار چیز رو بررسی کنی ترمیمم که شرکت کنی ای بابا

...🥀🍂

یعنی اگه تایید نکنم سوابقم رو حساب نمیکنن؟😑😑چقدر همه چی مافیایی شده هزارجا باید بری ثبتنام کنی هزا ...

نمیدونم والا منم امسال ترمیم دارم تو سایت پرسیدم لازمه منم تایید کنم گفتن همه باید تایید کنن حتی اگه میخوای ترمیم کنی 

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

نمیدونم والا منم امسال ترمیم دارم تو سایت پرسیدم لازمه منم تایید کنم گفتن همه باید تایید کنن حتی اگه ...

اها چرا قسمت عکسم اینطوریه؟؟ نت ضعیفه بالا نمیاره؟

...🥀🍂

اها چرا قسمت عکسم اینطوریه؟؟ نت ضعیفه بالا نمیاره؟

منم این قسمت مشکل داشتم 

از رو عکس 3 در 4 تو خونه داشتم عکس گرفتم 

قسمت تنظیمات گالری نگاه کردم دیدم اووووه حجمش 243 کیلو بایته در صورتی که تو سایت سنجش زده باید حداکثررر 70 کیلوبایت باشه. عکسو فرستادم تلگرام حجمش سد 58 مگابایت

بعد تو گوگل سرچ کردم کاهش حجم عکس اولین سایتو زدم پیکسل عکسو زدم 400 در 300 

عکسو تحویل گرفتم بارگذاری کردم کافی نتم نرفتم

البته نمیدونم کار درستی کردم یا نه ولی بیخیال بابا یه عکسه دیگه 

منم این قسمت مشکل داشتم از رو عکس 3 در 4 تو خونه داشتم عکس گرفتم قسمت تنظیمات گالری نگاه کردم دیدم ا ...

اصلاح کنم که تو سایت نوشته پیکسل هم باید 300 در 400 باشه به خاطر همین زدم تو گوگل درستش کردم 

گفتم حالا که خودم انجامش میدم همه نکاتشو رعایت کنم

منم این قسمت مشکل داشتم از رو عکس 3 در 4 تو خونه داشتم عکس گرفتم قسمت تنظیمات گالری نگاه کردم دیدم ا ...

اینم اصلاح کنم عکسو تو پیام های ذخیره شده تلگرام بفرستی دوباره دانلود کنی حجمش میاد پایین

اره من ثبت نام کردم عکس داشت تو فرمش ولی سوابق نه . 

من از رو فرم ثبت نام اسکرین شات گرفتم عکسه اونو برش دادم گذاشتم رو این قبول کرد 

مرسی که گفتی سوابق رو باید تایید کنم وگرنه ثبتنامم برباد میرفت

...🥀🍂