2777
2789
عنوان

شوهرم بده

859 بازدید | 53 پست

سلام شوهرم یک عمل داشت مادر من یک لحظه خندش گرفت بعد من خندیدم 

بعد اومدیم تو ماشین خیلی حرفای بدی بهم زد فحش و دعوا و گفت تو بی عرضه هستی .پول مال منه.من نمیرم عمل و پول نمیدم‌تو بچه دار بشی .من خونه دارم .تو عرضه بیدار شدن نداری بری سرکار همه چیز مال منه 

پول مال منه و باید جدا بشیم و  مثل همیشه دعوا کشید به خودزنی و اینه شکوند تا رگ دستشو بزنه . منم حالم بد شد از ترس میخواست گوشی منو خورد کنه من ازترس داشتم سکته میکردم رفتیم بیمارستان

انگار خلاصه کتاب نوشتی از یه صحنه پریدی صحنه بعد

کاری به شلوغ بازیای شوهرت ندارم مادرت به چی خندید؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا میخوای بچه دار بشی؟

من آینده تو

از ی مرد عصبی بچه دارم دخترم عین چی از باباش می‌ترسه

بدبختی هم اینجاست ک عالم و آدم فکر میکنن فرشته است

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

خب غرور مردونش لکه دار شده

بنظرم اصلا دلیلی نداره اگه برای بچه دار شدن مشکلی دارید به خانوادهاتون بگید

خصوصی بین زن و شوهر باشه 

مگه نه اینکه زن و شوهر پوشاننده عیب همند چرا باید مامانت بدونه و توروی اون بهش بخنده