ی کاربری بود ب اسم انه در مزرعه ۴ ۵ روز تو بیمارستان بود خاله منو ۳ روز نگهداشتن انقد امپول فشار و ا ...
عزیزم هیچ موقع یک نفر رو به زور برای زایمان طبیعی ۴ ,۵ روز نگه نمیدارن نهایت نهایتش ۲۴ ساعت و با اکسی توسین ۱۴ ساعت بهش وقت میدن،مادرایی که زیاد بستری میشن اختمالا سن حاملیگون کمه و با آمپول و اینا میخوان زایمانشون رو عقب بندازن،حتی تو بیمارستان یه سریا هستن که ورده آمنیونشون پاره شده و به زایمانشون خیلی مونده یهو میبینی مادر یه ماهه تو یخش بسستری و دارو میگیره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خودم نه خالم رفته بود من خودم ۳۸ هفته ب دکترم گفتم نامه داد رفتم خصوصی بستری شدم سز کردم بدون دردسر واقعا عالی بود همه چی
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
دقیقا لگن.خوب اومدی من ۳روز تو زایشگاه درد کشیدم اخر سر گفتن تو ۳۰روزم اینجا درد بکشی زایمان طبعی نم ...
من مادرمو سر من نگه داشته بودن واسه طبیعی انقد درد کشیده بود دکتر گفته بود این بنده خدا یک ماه دیگه بمونه نمیتونه طبیعی زایمان کنه. بعد از یکروز برده بودن سزارین کرده بودن.
تازه این حرف سی و خورده ای سال پیش هست که دکترا هندی بودن و مرد بودن! تازه برش سزارین مادرم عمودی هست!
تعجب میکنم یسری اینجا مخالف سزارین هستن اونم با این همه پیشرفت علم !
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
عزیزم هیچ موقع یک نفر رو به زور برای زایمان طبیعی ۴ ,۵ روز نگه نمیدارن نهایت نهایتش ۲۴ ساعت و با اکس ...
الان تگ میکنم خودتون برین تاپیکاشو بخونین سن حاملگی اون کاربر ۴۰ هفته رو هم رد کرده بود
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
امیدوارم شما که دارین این اطلاعات به ظاهر درست رو میدین اگه ندیده باشین لااقل مطالعه داشته باشین
صد در صد مطالعه داشتم بعلاوه کلی تحقیق چون خودم اولش تصمیمم طبیعی بود از هر ۱۰ نفر طبیعی ۹ تا ناراضی بودن
طبق آمار بیشترین صدمه به نوزاد در حین زایمان طبیعی صورت میگیره و انفاقا اصلا زایمان سیف و امنی برای ...
درسته از زمان آدم تا الان همه با سزارین به دنیا اومدن،اکه به در رفتگی لگنه تو سزارین بیشتره،اگه به زجر تنفسی نوزاده اصلا تو سزارین هست تو طبیعی نیست،در ضمن اگه یه درصد فقط یه درصد احتمال آسیب حین زایمان طبیعی رو بدن اصلا هیچکس اون زایمانو نمیگیره که بخواد مسئولیتی گردنش باشه
نمیدونستم زایمان اولم بود من فکرمیکردم این امپولو بزنن بچه ب دنیا میاد عقل الانو ک نداشتم خواهر همه ...
همیشه برام سواله
اخه خیلی ها میکن مثلا دوازده ساعت انداختنم یک گوشه زایشگاه حتی یک ذره آب بهم نمیدادن محلم نمیدادن بالاخره چرا خانوم زائو هیچی نمیگه میتونه به شوهرش بگه که یک دعوایی راه بندازه یا مثلا به پرستار پول بده بیاد بالا سر یا اینکه ببینه ولش کزدن به حال خودش برداره ببره یک بیمارستان دیگه