2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیین من مثل تو بودم با این تفاوت ک یه دسوتی داشتم این خیلی هم خوشگل بود

بعد من چی پر از مو ک صورتم سیاه داده می‌شد 

از اون سمت هم ابروهام مشکیییی شدید و پر 

شد بخاطر بلوغ و اجازه نداشتم و واقعاااااااااا ب خودن میگم خاک تو سرت ک برنمی‌داشتی

اولین راهکاری ک بهت میدم اینکه 

ابروهاتو با قیچی کوتاه کن  فقط کوتاه خب 

یه مدت زمان چندماهه این راه رو برو اصلا باعث نظم  میشه 

فقط و عادت می‌کنند بهش 

پشت لبت هم کرم مو بر بخر البته وقتی مامانت اینا نیستند یکم بزن آخه   

بعدش  قرمز میشه یه یکساعتی وقت داشته باشی

یادت باشه جنگ اول به از صلح اخره

یادت نره با قیچی ابروهاتو کوتاه کنی تو نت بزن یادمیگیری 

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

اولا اینکه دروغ گفتن کار درستی نیست دوما بخاطر چنین چیزی بخواد ادم به زندگیش پایان بده؟ نکنید اینکار ...

ولی اگر نزارن مجبورم چون همش مورد مسخره و نصیحت و توجیهم حالم بده از همه چیز من که از الان اینقدر بدبختم بهتره راحت شم

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

ببین الان فعلا سیبلات وردار ابروهاتم کم کم خودت ورارد تازمانیم که مامانت اجازه بده و تو راضیش کنی اگه خیلی اذیت میشی تو مدرسه ماسک بزن

حق داری واقعا

پشت لب و ابرو پر خیلی رو اعتماد به نفس ادم تاثیر داره

اصن جدا ازینا یه چیزیه که برا بهداشت لازمه

بشین گریه کن چه میدونم بفهمون به مامانت که ربطی به اصطلاح حیا اینا نداره با سیاست 

اگه بخوای مقایسه ای طور بگی شاید خوب پیش نره

بیین من مثل تو بودم با این تفاوت ک یه دسوتی داشتم این خیلی هم خوشگل بودبعد من چی پر از مو ک صورتم سی ...

الهی برسی به عشقت عزیزم ولی من نه جرئت دارم نه هیچی مجبورم تا رضایت نگیرم کار نکنم ابرومم کلا تاجش مودداره زیرش دست بزنم میفهمن

نمیشه واقعا با مشاور مدرسه صحبت کنی شاید با مادرت حرف زد راضیش کرد ، دختر منم کلاس دهمه کلاس هفتم بود همه رو زد از سیبیل و ابرو پیوندی و ...اصلا در خودش ندید حتی از من اجازه هم بگیره شما معلومه خیلی دختر آرومی هستی

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
خالتو گفتم باشمانبودم عزیزم اونم محض فان

آها واقعا حالم گاوها خداییش حیف دو تا دخترش هنوز ک بچم پیر میشن با این افکارش

عزیزم من الان دخترای شیشم دبستان مرتبن من هنوز..... فکر کنم اینجا علاوه بر خانوادم شما ها رو هم باید ...

میدونم عزیز دلم .درکت میکنم.شاید باورت نشه .من خودم اگه مجردیم اصلاح میکردم .دکتر برام خواستگار میامد از بس خوشگل شدم

زنعموی خودم الانم میزنه تو سرش که چرا منو عروس خکدش نکرده.چرا یه جور هندیهای زشت هستنا از اونا تبدیل شدم به هندیهای چشم درشت ابرو کمون خوشگل .ولی باید گنار بیایی.باید همزیستی مسالمت امیز داشته باشی .مادرته در قبال عمریکه برات گذاشته خواسته هایی داره.

هر لحظه خدا را شکر💙

بابا بازم حق داره من خودم تو این محیطم و دیدم با کسایی ک موهای صورت یا بدنشون رو بر نمی دارن بد رفتاری میشه داخل کلاس ما تازه لقب هم میدادن ب طرف به یه بدبختی میگفتن غلام

شما چجوری میتونید تو این محیط ب فکر درس و آیندتون باشید در صورتی ک روانتون بهم ریختست

ببین الان فعلا سیبلات وردار ابروهاتم کم کم خودت ورارد تازمانیم که مامانت اجازه بده و تو راضیش کنی اگ ...

خیلی گربه کردم الان کور شدم اینقدر دلم میگیره ولی نمی‌فهمن اصلا من میگم چهارر تا لاخ مو میخواد تو شهر معجزه کنه نمی‌فهمن باید همینطور هیدکم‌کم خودمو بخورم و یا خودکشی هم راحت میشم ولی توروخدا برام دعا کنید 

الهی برسی به عشقت عزیزم ولی من نه جرئت دارم نه هیچی مجبورم تا رضایت نگیرم کار نکنم ابرومم کلا تاجش م ...

ن ببین ابروها رشد قدی دارند الان من برات عکس بگیرم بفرستم میبنی چقدر بلند شدن 

دست ب تاچ ش نزار فقط بقیه شو کوتاه کن 

اگه میبنی خیلی اذیتت می‌کنند و نمیزارند صورتتو برداری 

اکسیدان بگیر بزن بور بشه حداقل 

اکسیدان هم ارزونه ۲۰ ایناست

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/