2777
2789
عنوان

اینجا قراره دارک ترین حقایق چشم سوم گفته شه توسط افراد مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 48 پست
میتونم درخواست بدم؟

تجربه خوبی ندارم اگه میشه همینجا بگو

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
میگم ولی سوالای حس ششمی نپرسین خواب آینده رو میبینم و درست مو به مو درست در میاد بعضی شبا خوابم نمیب ...

می‌دونی من تنها چیزی که دوست داشتم همینه که جریان کارمارو و انرژی رو ببینم همین یا ذات ادمارو بتونم ببینم خوبیو بدی رو یعنی نمیشه برم دنبالش؟ فقط از جن میترسم 

دال مثل دوستت دارم🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولین بار ببینی. فکر نمیکنی انسان نیستن .بعدا متوجه میشی انسان نبودن .

نه من فکر کنم یه جور دیگه رو دیدم ولی اونقدر که میگن ترسناک نیستن عجیبن

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
ولی عجیبن

من وقتی حسمو داشتم از هیچییی نمیترسیدم 

حتی چن بار اذیت شدم توسط اجنه

یا حتی دیدمشون

عین خیالم نبود

ولی الان مو ب تنم سیخ میشه یادش میوفتم

شماهم اینطوری؟

آرامش و خوشی از من و خانوادم خیلی وقته که دوره ، میشه با قلب مهربونت دعا کنی برامون؟

می‌دونی من تنها چیزی که دوست داشتم همینه که جریان کارمارو و انرژی رو ببینم همین یا ذات ادمارو بتونم ...

نمیدونم من از بچگی همینطوری بودم نمیدونم چطوری میشه فعالش کرد 

نرو دنبالش خیلی استرسش زیاده 

باید جنبه داشته باشی میری یه جا تو میبینی ولی بقیه نمیبینن  

من وقتی حسمو داشتم از هیچییی نمیترسیدم حتی چن بار اذیت شدم توسط اجنهیا حتی دیدمشونعین خیالم نبودولی ...

آره وقتی فکر میکنم ترس آنی میاد ولی اونقدر نمی‌ترسم در کل استرس دارم یا کلا بهم میریزم ولی چیکار میشه کرد 

اصلا عکس العمل نشون نده کاملا خونسرد رفتار کن اون موقع کاریت ندارن

من چند تا جن دیدم‌. ارواح هم دیدم . ترسناک نبودن به هیچ عنوان .

راست میگی؟؟

ولی میگن خیلی زشتو تریناکن آخه

تو حتما اون مسلموناشو دیدی که معمولین

ولی میگن مثلا بعضیاشون خیلی زشتو ترسناکن

من جرئت نمیکنم برم سراغ چشم سوم واسه همین 

میگن الان یه چیزی دراز لاغر سیاه میبینم

دال مثل دوستت دارم🌻

تجربه خوبی ندارم اگه میشه همینجا بگو

باشه عزیز

گفتم شاید بقیه مسخرشون بیاد چون حوصله این حرفارو ندارم 

وقتی برای بابام تعریف کردم اول فک کرد الکی میگم و سعی کرد ی جور رفتار کنه ک انگار توهم زدم(ک معلوم شد اونم مثل منه)

گفت برم حموم و داخل ظرف(خیلی عذر میخام) ادرار کنم و شورتی ک پام بود و بزارم رو سرم و مایع از بالای سرم بریزم بیاد پایین و بعد غسل انجام بدم و دو رکعت نماز بخونم...

گفت هروقت حس کردی اجنه رو قسمشون بده به کسی ک ازش دستوری میگیرن یا کسی ک میپرسن تا دیگه ب چشمت نیان 

و ب شکل عجیبی همه چی عادی شد برام و حسم رفت

آرامش و خوشی از من و خانوادم خیلی وقته که دوره ، میشه با قلب مهربونت دعا کنی برامون؟

راست میگی؟؟ولی میگن خیلی زشتو تریناکن آخهتو حتما اون مسلموناشو دیدی که معمولینولی میگن مثلا بعضیاشون ...

نه . اتفاقا خیلیم خوب بودن . یعنی در حدی که  اونا از من ترسیدن . چون دیدمشون . ترسیدن . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
آره وقتی فکر میکنم ترس آنی میاد ولی اونقدر نمی‌ترسم در کل استرس دارم یا کلا بهم میریزم ولی چیکار میش ...

اره درسته 

راست میگی؟؟ولی میگن خیلی زشتو تریناکن آخهتو حتما اون مسلموناشو دیدی که معمولینولی میگن مثلا بعضیاشون ...

آره مسلمون ها خوشگلن ولی کافر...

اصلا نرو سمت چشم سوم

باشه عزیزگفتم شاید بقیه مسخرشون بیاد چون حوصله این حرفارو ندارم وقتی برای بابام تعریف کردم اول فک کر ...

اونا تجربه نکردن که بیان خیلی ببخشید گده بخورن ولشون کن 

خداروشکر که از بین رفته ولی اگه سراغت اومد عکس العمل نشون نده کاری شون نداشته باش خودشون میرن 

امیدوارم اوضاعت همینطوری آروم بمونه 

فکر نکنم دوباره بیا سراغت