2777
2789
عنوان

بابام مامانم رو از خونه بیرون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 29 پست
عهمتاسفم،برداشتم اشتباه بوداگه مشکلی دارن بگو با هم حلشون کنناین کدورتای کوچیک خیلی وقتا ریشه دار می ...

مشکلشون بابامه

زیاده خواهه پرتوقعه

دوس داره غلام حلقه به گوشش باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکلشون بابامهزیاده خواهه پرتوقعهدوس داره غلام حلقه به گوشش باشه

ای بابا

طفلی مادرت):

امیدوارم هر چی خیره برای شما و مادرت اتفاق بیوفته

همه ما اون روی دیکتاتور و خودخواه بابامونو دیدیم و ناچار کنار اومدیم،ان شالله به خودشون بیان 

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

بنظر من به حرف بابات باش،به شوهرت بگو دوست دارم اما تا وقتی که عروسی نکردیم حرفم حرف بابامه،تو هم با بابام کنار بیا.

بابات صلاحتو میخواد نامردی نکن در حقش

پدرت دلش میشکنه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بنظر من به حرف بابات باش،به شوهرت بگو دوست دارم اما تا وقتی که عروسی نکردیم حرفم حرف بابامه،تو هم با ...

اگه امروز شوهرمو می‌دیدی که با چه ذوق و شوقیاومد و بابام چقد فحش بد به خودش و خانوادش داد شاید نظرت عوض میشد پشیمون نیستم با شوهرم اومد دلم برا مادرم کبابه

اگه امروز شوهرمو می‌دیدی که با چه ذوق و شوقیاومد و بابام چقد فحش بد به خودش و خانوادش داد شاید نظرت ...

شوهرت چکار کرد بعد از این برخورد بابات

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

عزیزم منم دوران نامزدی و عقد سختی داشتم

همسرم خوب بود ولی پدرمو نمیبخشم بهترین روزای زندگیمو اشک ریختم انقدر ک به همه چی از اول گیر داد

انقدر ک تهدید میکرد همه چیو بهم میزنه

بی دلیل اصلاً نمیدونم چش بود

بعد عروسی همه چی درست شد

شوهرم کم میاد و میره

تا احتراما بمونه

صبوری کن تا بری سر زندگیت