2777
2789

اگه یکی ازتون خاستگاری کرد که ۷ ساعت از شهرتون فاصله داشت دوستون داره و همه چیزش اوکیه شغل قیافه تحصیل 

و شما تازه تو یه کاری استخدام شدید و اگه بله بگید مجبور میشید شغلتون رو از دست بدید 

چی رو انتخاب میکنید ؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هیچوقت راضی نمیشم دخترم با این شرایط ازدواج کنه راه دور خیلی مشکلات داره 

هم فرهنگی هم مسائل دیگش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

اخه توهم زحمت کشیدی ولی اگه پسرع خیلی خوبه توهم دوسش داری تمکن مالی هم داره حمایتت کنه 

بلهه ایسالله خوشبخت بشی

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

والا واسه من شغلم خط قرمزم هست بستگی به هدفت داره آخه هرکسی هدفش با بقیه فرق داره ببین خودت تو زندگی چی واست ملاکه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

نه میگم

مگه دیوونم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔