2777
2789

پسری ک میگه قدت کوتاهه جوشای صورتت اذییتم میکنه و دندونتو برو ارتودنسی باتموم اینا قبول کنی بهت بگه هروقت کنکور قبول شدی فرهنگیان اوردی ب خانوادم میگم برا خواستگاری اینا چیکارش کنم بچه ها؟ میگ ملاکام همیناس واگه دوستم داری ب ملاکام خودتو نزدیک تر میکنی خیلی کمالگراس خودشم دانشجو معلمه ۶ماه تو رابطه ایم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب اینطور ادما باید بگی از همون راهیی ک اومدن تو زندگیت گورشونو گم کنن عزیزم😁🙂

تنها راهش همینه قشنگم..

تو همه جوره زیبایی با دندونای بی ارتودنسی،با جوشای صورتت

اوشون زر زیاد میزنه..

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

😭😭دوسش دارم نمد چیکارش کنم حالم بدهمیگه منم ملاکام همیناس دوست دارم زنم معلم بشه

تو باید اونو بخوای اون بائد خودش رو نزدیک کنه 

اسی من اگر کسی ب من اینجور می‌گفت تیکه تیکه اس میکردم 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰