ماشاالله عزیزم ان شالله رئیس شعبه بشیشوهر خالم ۱۰سال سابقه داره پشت باجه بنظرت ۴۰میگیره؟
نه بابا اگر مزایا رو کسر کنیم و فقط حقوق خالص رو در نظر بگیریم حدود ۲۰ تومن میگیره با مزایا حساب کنیم و وام هایی که میدن حدود ۳۰ میگیره.
۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰این متنو موقعی گذاشتم که برای باردوم میخاستم انتقال بدم و مطمئن بودم مثبت میشم چون خیلی خابشو میدیدم اماااااا..... نشد که بشه😔 حتمن حکمتی توی کار خداست ومن برای همیشه با مادر شدم خداحافظی کردم امیدوارم هیچ کدومتون ناامید از در آزمایشگاه نیایید بیرون😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰این متنو موقعی گذاشتم که برای باردوم میخاستم انتقال بدم و مطمئن بودم مثبت میشم چون خیلی خابشو میدیدم اماااااا..... نشد که بشه😔 حتمن حکمتی توی کار خداست ومن برای همیشه با مادر شدم خداحافظی کردم امیدوارم هیچ کدومتون ناامید از در آزمایشگاه نیایید بیرون😭
واقعا نمیدونم عزیزم. پست و سابقه نسبتا خوبی داره حقوق خوبی میگیره ولی عدد رو هیچوقت نه من پرسیدم نه اون گفته. همین قدر که احتیاجاتمون رو برطرف میکنه شکر میکنیم