2777
2789
عزیزم میلاد همه ائمه پاداش دارین؟

بله اکثرن پاداش میدن نه همه ولی اصله کاری ها رو میدن.مثلن مبعث میلاد حضرت علی میباد خانم فاطمه زهرا این اصلی ها رو پاداش میدن اما بقیه رو نه چیزی نمیدن

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰این متنو موقعی گذاشتم که برای باردوم میخاستم انتقال بدم و مطمئن بودم مثبت میشم چون خیلی خابشو میدیدم اماااااا..... نشد که بشه😔 حتمن حکمتی توی کار خداست ومن برای همیشه با مادر شدم خداحافظی کردم امیدوارم هیچ کدومتون ناامید از در آزمایشگاه نیایید بیرون😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالی یعنی چقدر

زمانی که حقوق همسر من ۱۱ تومن بود اون سی تومن میگرفت

حقوق همسر من الان ۲۹ تومنه 

خودت حساب کن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

شوهر من صنایع مس هست شکر خدا حقوق خوبی میگیره

میشه حدودی بگی ؟

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

عزیزم اضافه کاریتون چطوریه

عزیزم خودتو خیلی درگیر این چیزا نکن در کل گفتم که بدونی بانکیا خیییلیم وضعشون توپ نیست در حدی هستن که بتونن اموراتشون رو بگذرونن البته نه به سختی در کل متوسط رو به بالا هستن 

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰این متنو موقعی گذاشتم که برای باردوم میخاستم انتقال بدم و مطمئن بودم مثبت میشم چون خیلی خابشو میدیدم اماااااا..... نشد که بشه😔 حتمن حکمتی توی کار خداست ومن برای همیشه با مادر شدم خداحافظی کردم امیدوارم هیچ کدومتون ناامید از در آزمایشگاه نیایید بیرون😭

عزیزم رسمیه؟چ مزایایی دارین؟

بله استخدام شرکت ملی صنایع مس ایران. اضافه کار، امتیاز، حق شیفت، یه سری وسایل خوراکی هر فصل ، پاداش به مناسبت‌های مختلف مثل ۲۲ بهمن، ولادت ها و کمک هزینه تحصیل و مسافرت و بیمه خیلی خیلی خوب و  ... . کلا حتی حقوق کارگرها از حدود پنجاه اینها شروع میشه و به نسبت پست و رده بالاتر هم میره

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
میشه حدودی بگی ؟

ببین حقوق شوهرم رو خودم هم نمی‌دونم چقدره راستش چون یه پست نسبتا خوبی داره ولی دیگه کارگرهای معمولی استخدامی البته حدود ۵۰ میگیرن

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
عزیزم با رسته حقوق میشه استخدام شد؟ازمونیه یا پارتی بازی

بله میشه 

ببین بانکای دولتی فقط با آزمون نیرو میگیرن چون شما رسمی میشی و باید با آزمون وارد شده باشی بانکای خصوصی رو اطلاع ندارم البته آگهی استخدامشون رو دیدم اما نمیدونم با پارتی میشه وارد شد یا نه من جز خدا هیییچ پارتی نداشتم