2777
2789
عنوان

امشب سریال قاضی رو دیدید 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 36 پست
خب زنه رفته سقط کرده تو قانون هر کی سقط کنه باید دیه بده پدر یا مادر

طرف سقط نکرده بود جواب پزشک قانونی نوشته بود بر اثر ورزش سقط شده

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه مرده از زنش شکایت کرده بود که زنم بدون اجازه من بچه رو سقط کرده ولی جواب پزشک قانونی این بود که ب ...

ای وای. خب اتفاق افتاده دیگه ازعمد نبوده

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یعنی چی آخه یعنی الان بچه من دور از جون سقط بشه شوهرم میتونه دیه بگیره

اگه بدون اجازه وعمدی باشه بله

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

وای منم وحشت کردم

ما خانومهای ایرانی خیلی بدبختیم

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

ورزش منظور همین کارها ک بپر بپر برا سقط میکنن هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما به سیستم بدنِ زن‌هم اعتراض داریدمثلا میگین چرا مرد حامله نمیشه😂😂

چه ربطی داره اگه پدر بچشو بکشه حق داره اعدامم نمیشه و تمام اگر مادر ب بچش اسیبی بزنه یا صدمه ببینه پدر میتونه حکم اعدام بگیره یا نمونش دیه بگیره در حالیکه نقش پدر و مادر یکیه یا اگه مادر حضانت بچه رو بگیره نباید ازدواج کنه مگر ذکر بشه ولی پدر میتونه این علیه زن نیست پس چیه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

شبه سقط بود

اخه کدوم بارداری ورزشِ سخت میکنه؟

خب کم‌کاری کرده.حالا اینا چون از قبل مشکل داشتن به شکایت رسیده وگرنه شکایت نداشت،ولی خب زنه هم که ۷ ساله منتظرِ بارداریه نباید بیشتر مراقب باشه؟

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

من سه سال پیش برای باراول باردارشدم وقلب بچه تشکیل نشد

بادوتا سونوگرافی رفتم بیمارستان

گفتن امضای شوهرت هم لازمه

گفتم نیست ماموریته

خودپزشک متخصص زنان گفت دوروز دیرتر سقط کن اما بزار امضای شوهرت باشه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اکه از قصد باشه بله

زنه از قصد سقط نکرده بود بر اثر ورزش سقط شده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب ورزش سقط عمد حساب میشه. تو خودت با میل خودت ورزش کردی و بچه سقط شده‌.

سقط غیرعمد مثلا از پله ها بیفتی یا بخوری زمین یا بدنت ضعیف باشه خود به خود بچه سقط بشه.

هر کاری که با اراده خودت انجام بدی و بچه سقط بشه میشه سقط عمدی

چه ربطی داره اگه پدر بچشو بکشه حق داره اعدامم نمیشه و تمام اگر مادر ب بچش اسیبی بزنه یا صدمه ببینه پ ...

دقیقا چقدر دلم گرفت💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب ورزش سقط عمد حساب میشه. تو خودت با میل خودت ورزش کردی و بچه سقط شده‌.سقط غیرعمد مثلا از پله ها بی ...

من بچه دومم توهفته ۱۶ ایست قلبی کرد

باز پرستارا میگفتن خودت کشتیش😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ربطی داره اگه پدر بچشو بکشه حق داره اعدامم نمیشه و تمام اگر مادر ب بچش اسیبی بزنه یا صدمه ببینه پ ...

با اینا بحث نکن 

اینا میان یقه چاک میدن و میگن زنا از پدرشون نصف برادر ارث میبرن چون از شوهرشون ارث میگیرن 

بعد دیگه نمیفهمن که زن از مرد یک هشتم ارث میگیره و مرد از زن یک چهارم !

یا اگه بچه نداشته باشن و مرد وارث دیگه این نداشته باشه یک سوم اموال به زن میرسه و بقیه ش به دولت

و برعکسش کاملا همه ش به مرد میرسه !

🏃🏻‍♀️

بعد به خاطر ورزش بوده عمدی نبودهپدره می‌توانسته دیه بگیره؟؟

بله قاضی اینجوری گفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40