2777
2789

من مامانم رحمشو دراوردن دادن نمونه برداری حالم خیلی بده استرس دارم بعد احوالپرسی کرد گفتم والا دلشوره دارم گفت خب سرطان باشه چ اشکال داره بعد گفتم از شیمی درمانی میترسم (چون خواهرم اینجور بود و خیلی سختی کشیدیم)بازم گفت شیمی درمانی کنن چه ایرادی داره یعنی ی دلگرمی نداد بگه انشالله چیزی نیست و نگران نباش و فلان  بعد موقعی ک بابای خودش مریض بود انقد حالش بد بود ک نگو اونوقت درک نکرد نباید ب منم اینجور بگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورش این بود که درمان میشه و حالش خوب میشه

میدونم چی میگیا گاهی یه دروغ یا دلخوشی دادن شیرین بهتر از حقیقت تلخه

ولی خواسته آمادت کنه که بدونی درمان میشه و واقعا این روزا درصد آدمایی که درمان میشن خیلی زیادن به شرطی که تبریز نباشن...خدا لعنت کنه کادر درمان بی وجدان رو

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

مدل دلداری داداشه

مامان من میگرن داشت فشارش میرفت بالا

میگفت وای خدا مردم

من ۱۴ -۱۵سالم بود میگفتم نترس مامان نمیمیری

مامانم همیشه بهم میگه

ولی من میخواستم خیالشو حداقل از یه جهت راحت کنم نگران نباشه  

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
چه بی شعور واقن به جای اینکه ی ذره آرومت کنه

منم تعجب کردم اون میدونست من میترسم چرا اول صبحی اینجور گفت از صبح. فکرم درگیره شعوره اونه باهات کات کنم بهتره درست؟