2777
2789

اول تاپیک بگم من قصدم فضولی نیست راجب این موضوع غیر اینجا حتی با شوهرم حرف نمی‌زنم چون به من ربطی نداره ولی چون کسی اونا و منو نمی‌شناسه میگم 

این پسر عمو ما همیشه غیرتی بود حتی سر ماها که دختر عموش بودیم و حتی دوران مجردی 

سر دختر عمه و دایی هاش 

دخالت می‌کرد و غیرتی که حجابتان چرا اینجوره

دختر نباید اینجور باشه

اینجا چکار میکنید 

دختر چی و فلان 

خلاصه ما رو که روانی کرده بود چه برسه به خواهراش که زندگی نداشتن باهاش بخاطر این به اصطلاح غیرتی بودنش

و حساس بودنش 

الان یک زن داره و زنشم پزشکه 

زنش خیلی آدم باحال و سرزنده و بی اندازه خوشگل 

با شخصیت و مهربونیه

اما من هربار اینستاگرام و استوری زنش باز می‌کنم یا بیمارستانه یا با دوستاش کافه و گردش و مسافرته هروزم اینجوریه تازه تو عکس ها زنش روسری و حجاب نداره

الان من نمی‌دونم این پسر عمو ما که بخاطر دوتار مو  یا بیرون رفتن با دوستان زندگی رو برای خواهراش یا حتی گاهی ما جهنم می‌کرد دیگه عکس گذاشتن جای واویلا بود 

چرا زنش اینجوریه و چیزی نمیگه 😂😂

درود بر شرف زنش

یک‌بار خواهرم عکس استوری زنشو نشون مادرم داد مادرم گفت نه شبیه زنشه و خودش نیست این زن فلانی باشه که ما پسرعموتو می‌شناسیم سرشو میبره

اما نه تنها پسر عمو ما سرشو نمیبره هیچ کاریم نمیکنه 

فقط بخاطر این کارها عاشق زنشم

(قبلا دوران مجردی پسر عمو منو سر این چیزها بارها اذیت کرده)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون زنش پزشکه

و زنشو دوست داره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مردا جلوی زن های تو سری خور و ته خونه قلدرم قلدرم راه میندازن فکر کردی دکتر میشینه این یالغوز آقا بهش بگه چیکار کن نکن ؟ حالا یک زن ته خونه ای گرفته بود سیستم همین بود

داداش منم همین بود منو بیچاره کرده بود. یه روز با مانتو کرم میخواستم برم دانشگاه خدا میدونه سرصبحی چه بلایی سرم آورد. ولی الان هزار ماشاالله زنداداشم روزی یه رنگه با تیپای خیلی شیک و بروز جرات نمیکنه بهش نازک تر از گل بگه

دگ غیرت مرد چهلم و سالشم گذشت 

هنگامیکه عمود آتش از سمت مشرق در ماه رمضان قبل ظهور دیدید که برای همه اهل زمین نیز قابل رویت و مشاهده است(یراه الارض کلهم) ذخیره غذایی یک‌سال را تهیه کنید که سال قحطی (سنة جوع) در پیش است..مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com