2777
2789

۵ روز مونده تا موعدم

دوره هام ۲۸ روزه س

همیشه یا سر موعدم میشم یا یک روز جلوتر

غروبی اندازه دو بند انگشت لک دیدم که قهوه ای بود

دلیلش چیه؟

نکنه کیسته؟

حالات پریودی ندارم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه متاهلی احتمالا لانه گزینی

اقدام نکرده بودم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
بارداری شاید

وای😐

من که همیشه قبل پریود اول لکه بینی دارم و هیچوقت هم دنبال دلیلش نبودم🙄 میگفتم طبیعیه، هنوزم همونه و ...

چند روز قبل پریود؟؟؟

من معمولا همون روز صبح مثلا لکه میبینم غروب دیگه قشنگ باز میشم میشم

من چند ماهه قبل پریودم لکه قهوه ای میاد چندروز هی لک قهوه ای بعد خون قرمز کسی علتشو میدونه لطفا ب ...

چند روز قبلش؟

اگه همون روز یا روز قبل باشه میگن ته مونده پریود قبلیه میاد

منم بدون اقدام باردار شدم😂

اخه ماه قبل همسرم از دستش در رفت ولی باردار نشدم بعد چجوری این ماه که مطمئنم میتونم باردار باشم؟😐😂

من چند ماهه قبل پریودم لکه قهوه ای میاد چندروز هی لک قهوه ای بعد خون قرمز کسی علتشو میدونه لطفا ب ...

احتمالا تنبلی داری.

یه چکاب برو

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

اخه ماه قبل همسرم از دستش در رفت ولی باردار نشدم بعد چجوری این ماه که مطمئنم میتونم باردار باشم؟😐😂

برا منم مطمئن بودم باردار نمیشم ولی شد.

شکم درد داشتم رفتم سونو گفت کیست داری ولی بعداز گذشت دو روز از پریودیم آزمایش دادم مثبت بود.

شوهرم میگفت بریم به سونو بگیم اقای دکتر این کیست داره بزرگ میشه چیکار کنیم😂

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲