2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای پنج روز قبل پریود دلیلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 23 پست
برا منم مطمئن بودم باردار نمیشم ولی شد.شکم درد داشتم رفتم سونو گفت کیست داری ولی بعداز گذشت دو روز ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣لکه لانه گزینی هم داشتی؟

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
آرمایش باید بدم یا سونو ؟ دوتاش هیییچ مشکلی نداشتم کیستم یدونه ندارم..... واقعاا علتشو نمیدونم

هم ازمایش هورمونی هست هم سونو.

نمیدونم شایدم استرس داری.

من روز عروسیم از استرس چند لک اومد فک کردم پریود شدم ولی بعدش خوب شدم

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣لکه لانه گزینی هم داشتی؟

اره ماه قبلش مثل لانه گذینی پریود شده بودم.

وقتی دکتر گفت کیست داری با خودم گفتم پس برا همون بوده ماه قبل اونطوری پریود شدم😄

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

اره ماه قبلش مثل لانه گذینی پریود شده بودم.وقتی دکتر گفت کیست داری با خودم گفتم پس برا همون بوده ماه ...

حالا اگه منم تا فردا شدم که هیچ نشدم شنبه یه بی بی میزنم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
حالا اگه منم تا فردا شدم که هیچ نشدم شنبه یه بی بی میزنم

اره بزن ان شاءالله که بارداری

اره بزن ان شاءالله که بارداری

بچه نمیخام ولی خب اگه باشم ناراحت نمیشم