2777
2789

کلا سرطان فقط به بدخیم میگن اگه اولش باشه فقط تومور رو برمیدارن و شاید غدد زیر بغل که درگیر شدن رو خود سینه رو برنمیدارن بعدم میفرست ۶_۷ جلسه شیمی درمانی خوب میشه شیمی درمانیم چیزی نیس اسمش فقط یه کم وحشتناکه ولی خودش فقط یه سرمه که البته مو میریزه و حالت تهوع زیاد ولی بعد ۴_۵ ماه تموم میشه مو هم پرتر در میاد ولی اگه پخش شده باشه کلا درمان نداره 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر خواهرمن ۳۳سالشه خیلی ناراحتم براش

مادر شوهر منم اون موقع ۴۸ سالش بود فک کنم اگه زود فهمیده احتمالا فقط توده رو بردارن سینه بمونه سر جاش مادر شوهر من دیر فهمیده بود ینی توده رو‌حس کرده بود ولی جدی نگرفته بود ۵ ماه بدش،رفت دکتر 

مادرشوهرم داشت. سال ۹۰. جراحی بعدم شیمی درمانی و پرتو درمانی. چند سال بعدش دارو خورد و چکاپ. الهی شکر الان مشکلی نداره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
کلا سرطان فقط به بدخیم میگن اگه اولش باشه فقط تومور رو برمیدارن و شاید غدد زیر بغل که درگیر شدن رو خ ...

توروخدا دعاکنید خواهرم ۳۳سالشه هنوز یه بچه ۳ساله داره😭😭

میشه یه صلوات مهمونم کنی💙💙
توروخدا دعاکنید خواهرم ۳۳سالشه هنوز یه بچه ۳ساله داره😭😭

انشالله به حق امام زمان حالش خوب میشه

توکل برخدا

سرطان سینه جز اون سرطان هاست که زود درمان میشه

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥
علائمش چی بود از کجا فهمید

میگفت اولش خیلی سینش درد میکرد حتی بچش به سینش دست میزد اهش درمیومد ولی پشت گوش انداخت بعدم  که دیده سینش یه چیزی  داره مث توده 

میشه یه صلوات مهمونم کنی💙💙
کیست مگه دکتر سونو بهت نگفت چیزی؟کیست خطرناک نیست

هنوز مبردم پیش دکتر

ولی اخه بعضیا میگن ممکنه بدخیم باشه

تو نی نی سایت اینجوری خوندم

میخام به دکتر بگم عملم کنه که از شرش خلاص بشم

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥
کیست یعنی خوشخیم😐

آخه عزیزم میگن بزرگ بشه تبدیل میشه توده

کیست هم خطرناکه

هنوز مبردم پیش دکترولی اخه بعضیا میگن ممکنه بدخیم باشهتو نی نی سایت اینجوری خوندممیخام به دکتر بگم ع ...

منم دارم کیست پستان،دکتر سونوگرافی گفت ساده هستن.

مال من چندتاهم هستن.

دکتر گفت فقط هر ۶ ماه سونو بده

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗