2777
2789
عنوان

خیانت عمم به من باورتون نمیشه🥺🥺

294 بازدید | 16 پست

من عمم جوونه و شوهر داره گل به گلی هم هستیم و بچه هم داره من قبل ازدواج باهاش خوب بودم و بعد ازدواج هم خیلی دوسش داشتم تا اینکه پیاماشو که به شوهرم داده بود دیدم البته قبل ازدواج بوده و دل و قلوه گرفته بود و ازش یه درخواستایی داشت قبلش من به اینکه بد حجاب بود نظری نداشتم و بعدش واقعا حساس شدم و دیدم واقعا رفتاراش زننده اس الان بقیشو میگم

مثلا میدیدم به شوهرم پیام داده که مثلا فلان اقا گفتم اول به تو بگم مسئله بیرون رفتنو که اگه پول نداری زنت زور نگیره و اینا یا مثلا داشتم بهش میگفتم بریم بیرون و اینا گفت چرا به شوهرت زور میگیری گناه داره و پاچه خاری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدشم که بهش محل نمیدادیم به شوهرم گفته بودم هر چی بود بهم بگو بعد از اتمام یه مهمونی بهم گفت ک ناراحت نشیا ولی چون بهت قول داده بودم گفتم عمت دست کشید رو شونم و رفت و و اون مهمونی هر جا میرفتیم میومد و وقتی هم من رفتم اشپزخونه رفت نشست پیش همسرم

وقتی میخواستیم با مامانم و اینا بریم بیرون متوجه میشد و میومد دنبال ما در کل ول کن نبود تا اینکه به بزرگتر گفتم و بهشون گفت مثلا ی بار داشت بچه شیر میداد خونه مادربزرگم خودشو جمع نمیکرد تا شوهرم ببینه منم درشو بستم

وقتی میخواستیم با مامانم و اینا بریم بیرون متوجه میشد و میومد دنبال ما در کل ول کن نبود تا اینکه به ...

خوب کار کردی ... بعدش

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

هیچی دیگه آخرش به هر سختی ای که بود به پدرم گفتم و بهش گفت و قطع ارتباط کردیم تازه خودش رفته بود به همه گفته بود در صورتی که ما به کسی هم نگفتیم تا ابروش نره ولی رفت به همه گفت منو مقصر کرد که یعنی من بد دلم نمیدونم واقعا چی بگم