2777
2789
عنوان

اگه این مشکلو نداشتم العان خوشبخترین زن کره زمین بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 10780 بازدید | 284 پست
بیچاره شوهرت همه شغلش وخونشو میبینن هیچکی نمیبینه چی داره ازدرون همه وجودشو میخوره خداکسی روبه این د ...

تو دلت واسه دل شوهر من میسوزه والا نی نی سایت پره از کاربرای خل و چل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونی که مانع خوشبختیته شوهر خل و چلتهچه ربط به اون زن داره اصلاشوهرت نتونسته بوده با از دست دادن اون ...

آفرین . جرف منم همینه دقیقا ! کلا تو ایران زن علیه زن هست . بعد میگن چرا مردا انقد بما خیانت و بی احترامی میکنن . از بس دیدن هر کارم کنن شما براتون مهم نیس ... مهم اینه مرده باشه همین ! حالا به هر قیمتی

ندیدم چیزی ازش ولی حتما یه غلطایی میکنه که شوهرم نمیتونه از فکرش دراد

همون ازکجا میدونی شوهرت تو فمرشه‌

فک کنم اونقد خودت تکرار میکنی که از فکرش نیاد بیرون

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

همینو بگو درضمن شوهرش دوسش ندارم چون با دعا زنش شده معلومه که آویزونه اون زنم تقصیری ندارم اصلا

آخی عزیزم اینطوری دلشو نشکون

اسی فقط ناراحته و اومده درد و دل کنه

ما داریم با حرفامون بیشتر روح و روانشو بهم میزنیم

شوهرت دیگه کیه بابا 23 سااال من حوصله عشق و عاشقی و... ندارم اصلا کاملا بی احساسم نمیدونم چرا

منم فک میکردم بی احساسم و همه هم بهم میگفتن تا عاشق شدم و بعد اون دیگه هیچکس به چشمم نمیاد حتی با اینکه اون منو نمیخواد

شوهرم یه مرده تقصیر اون زنیکه ست دم تکون میده براش لابد

🤣😂🤣

یه تراپیست و روانپزشک نشون بده خودت رو واقعا خیلی مشکلت سنگینه🤣😂

بای بای شما خیلی حالت بده

در ضمن به آب دهن سگ دریا نحس نمیشه و به حرف گربه سیاه هم بارون نمیاد اون خانم هم هرچی نفرینش کنی هیچیش نمیشه فقط نفرینت بر می گرده تو زندگی خودت شوهرت بیشتر عاشق اون میشه 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
چی بگم حتی گیر هم میده ج نده خاموش باش ی مدت ب خودت هم زیاد برس و البته شاید دلیل دعواهاتون همون چشم ...

گفتی اسپندیاد خواهرشوهرم افتادم ک چندوقت پیش مجبورشدم با پدرشوهرم برای یه کاری بریم خونش من چون شوهرم از نظر مالی یکم ضعیفه اونا فک میکنن من ندید بدیدم درصورتی ک خونه پدرم انگار قصربودو زندگی میکردم بعدصبح ک بیدارشدیم دیدم خواهرشوهرم یجوری اسفند دودکرده انگار خونه اتیش گرفته حقیقتش خیلی دلم گرفت خیلی ب چشم و نظرواینا اعتقاد دارن درصورتی ک من اصلا تو خانواده نداری بزرگ نشدم پدرم از نظر مالی ثروتمندترین فرد فامیلمونه

ایناروگفتم چون گفتی اسفندیادم افتاد خاستم یه جابگم انگار یه سنگینی میکرد روقلبم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
از ابتدای زندگی همین بوده‌؟مطمئنی مسئله همسرت دوست داشتنه اون‌ خانمه؟شاید شما مهارت های ارتباطی بلد ...

همسر من تحصیلکرده و ادم موفقیه اهل جر و بحث خاله زنکی و لجبازی نیست من جرات اینو ندارم مقایسش کنم یا سرکوفت بهش بزنم دعواهامون بیشتر سر بیتفاوتی ها و خانوادشو و پسرمه اره از اول عروسی غمگینه و معلومه دلش با من نیست

تو دلت واسه دل شوهر من میسوزه والا نی نی سایت پره از کاربرای خل و چل

عزیزم چرا توهین میکنی؟ ایشاللع خدا به دل شماهم ارامش بده هردو یه جور درگیر مشکلات هستین شوهرتم بالاخره فراموشش میکنه نذرکن چله بردار دعاکن

دیگه وقتشه بری... 

گفتی اسپندیاد خواهرشوهرم افتادم ک چندوقت پیش مجبورشدم با پدرشوهرم برای یه کاری بریم خونش من چون شوهر ...

خوبه اسپند من اعتقاد دارم ولی زشته جلو طرف دود کنی 

آفرین . جرف منم همینه دقیقا ! کلا تو ایران زن علیه زن هست . بعد میگن چرا مردا انقد بما خیانت و بی اح ...

تو رو خدا فقط برو ببین در جواب این کامنت من چی گفته🤦‍♀️این اصلا ردیه کارش از این جیزا گذشته فقط برو ببین چی گفته 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود