خونه و ماشین و یه شغل خیلی خوب دارم جدیدا ترفیع هم گرفتم احتمالا تو اداره ای که کار میکنم تا یک سال آینده رئیس بشم یه پسر ۴ ساله دارم همسرم آدم سالمی هست اخلاق سالمی داره شغل و موقعیت اجتماعی خوب داره همه فامیل بهش احترام میگذارن و جلوش بلند میشن خونه ای که توش زندگی میکنم مال همسرم هست ۲۰۰ متر تو بهترین محله شهر با وسایل لوکس و هیچ کم و کسری همه فامیل چشمشون دنبال خونه و زندگی من هست و حسادت میکنن ولی توی این خونه هرشب دعوا و درگیری و جنگ و جدله بعدش چند روز قهر شده تا یک هفته قهر بودیم و من رفتم منت کشی شوهرم خونه نمیاد از صبح که میره بیرون فقط واسه خواب میاد بعضی وقتها هم شام که آخرش دعوا میشه دنبال بهانه میگرده گیر بده دعوا راه بندازه منو دوست نداره کاملا مشخصه به خاطر آبروش و موقعیتش مونده باهام علتشم درد بی درمونیه که چند ساله باهاشه قبلا یه خانمی رو میخواسته نامزد بوده که به هم خورده دلم میخواد این زن که مانع خوشبختیمه یه درد بیدرمون بگیره و بمیره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله ایشون راه رو داره اشتباه میره هممونم فهمیدیم.من مطمئنم خودشم میدونه و فقط میخواد اون حس بد اینکه اون چی داره من ندارم یا ترد شدن از همسرش رو بپوشونه.ظاهرا هم انکار میکنه.ما هم میگیم برو مشاوره و انشاالله موفق باشی