2777
2789
عنوان

اگه این مشکلو نداشتم العان خوشبخترین زن کره زمین بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 10755 بازدید | 284 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشعور حرف دهنتو بفهم

میبینی یه غریبه این حرف رو بهت زد چقدر بهم ریختی

منم ناراحت شدم وقتی اون حرف رو بهت ن زد ولی شمام دقیقا داری برای یک مادر و دختر و همسر همچین آرزویی میکنی

نکن خدای نکرده بر میگرده تو زندگی خودت

به نظرم یه مدت بی خیال شوهرت بشو و فقط به خودت برس و روخودت تمرکز کن ، برا خودت زندگی کن ، برا خودت بگرد ،برا خودت بپوش ، اصلا فک کن اونو‌ نیست ، در دسترسش نباش ، نزار فک کنه هر وقت که بخواد هستی ، بزار ترس از دست دادن داشته باشه ، با این روش شاید سر عقل بیاد 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
انشالله که برگرده بریزه به خودش والا یه خانوم بی گناه که الان یه مادره داره نفرین می‌کنه به گناه این ...

نه عزیزم شمام اینطوری نگو

مشخصه که حالش خوب نیست

امیدوارم خدا به دلش ارامش بده

تو چرا دختر مردم که شوهر تورم نخواسته نفرین میکنی . خجالت نمیکشی برا خواسته خودت . مطمن باش شوهرت ...

همینو بگو 

درضمن شوهرش دوسش ندارم چون با دعا زنش شده معلومه که آویزونه اون زنم تقصیری ندارم اصلا

میبینی یه غریبه این حرف رو بهت زد چقدر بهم ریختیمنم ناراحت شدم وقتی اون حرف رو بهت ن زد ولی شمام دقی ...

برگرده من که زندگی کسیو خراب نکردم قاپ شوهر مردمو که ندزدیدم ولی این خانم شوهر منو مریض کرده 

نه عزیزم شمام اینطوری نگومشخصه که حالش خوب نیستامیدوارم خدا به دلش ارامش بده

خیلی بیشعورن بعضیا من اومدم درد و دل اینا نمک به زخمم میپاشن که اویزون شوهرتی ان شالا سرشون بیاد نخاله های سایت 

حقشه زندگیو ارامشمو گرفته ازم دعای خیر کنم براش ؟

شوهرت دوستت نداره وگرنه اون زن خودش خانواده داره اگه می‌خاست زن شوهر تو بشه ۱۵سال پیش میشد الانم به خودت ارزش قائل باش ازش جدا شو وقتی دوستت نداره

به نظرم یه مدت بی خیال شوهرت بشو و فقط به خودت برس و روخودت تمرکز کن ، برا خودت زندگی کن ، برا خودت ...

همین جوریم از صبح تا شب سر کارم ۵ غروب میام خونه ولی اون چند ساعتم باز اعصابم خراب میشه با دعوا یا کم محلی هاش 

برگرده من که زندگی کسیو خراب نکردم قاپ شوهر مردمو که ندزدیدم ولی این خانم شوهر منو مریض کرده

خیلی غیر منطقی حرف میزنی . تو که میگی اون شوهرتو نخواسته . پس قاپ چیو دزدیده بعدم کلا این نامزدی و برو بیا مال قبل وجود شما بوده ،پس اون زن به شما آزاری نرسومده، مشکل از شوهر خودته 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.