2777
2789
عنوان

اگه این مشکلو نداشتم العان خوشبخترین زن کره زمین بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 9418 بازدید | 284 پست
عزیزم شمام حرفت بی منطقه. دلش نخاسته با شوهر این خانم ازدواج کنه! لابد چیزی دیده که بدش اومده. اگه ک ...

خب ببین عزیز جداشدن تونامزدی یکمی فرق داره نمیشه سریع رهاکنی زنه هم ازاین همه جداشدن مشخصه دلش سفته زود میره طرف بعدی  

دیگه وقتشه بری... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این مرد فعلا اسمش تو شناسنامه منه کاری به گذشتش ندارم العان سهم منه ماجرای خواستگاریشم بعد ازدواج فه ...

استارتر من اتفاقی چندوقته میام تاپیکای شما 

چرا اصرار داری به اینکه الآن رو العان بنویسی

صبح هم کاربرا گیر دادن یادته

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

موندم چرا زنی که شوهرت دوسش داره رو نفرین میکنی؟!! اینکه شوهرت اونو میخواد تقصیر اون چیه؟!! به خاطر کسی ک دلش پیش تو نیس مرگ یکی دیگه رو میخوای؟! خب شوهرتو چرا نفرین  نمیکنی ک ور دلته .. دلش جای دیگس

اونی که مانع خوشبختیته شوهر خل و چلته

چه ربط به اون زن داره اصلا

شوهرت نتونسته بوده با از دست دادن اون زن کنار بیاد هنوز از فکر اون بیرون نیومده اومده تو رو گرفته در حالی که دلش باهات نبوده شوهرت گند زده به زندگی خودت و خودش بعد تقصیرا رو می اندازی گردن یه زن بنده خدا و نفرین اون میکنی

حالت خوب نیست اصلا

زوتون به شوهرهاتون نمیرسه واسه چی تقصیر رو می اندازید گردن دیگران

این شوهر پرسیتیتون ما رو کشته در حالی که شوهرتون گند زده تو زندگیتون

تو این حالم می پرستیدشون

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

این همه ،کاربرا بحالا با لحن خوب یا بد بهتون گفتن نفرین نکن شاید ناحق باشه

ولی یه سوال

چرا خودتم یه تلاش نمیکنی برای نجات زندگیت؟

خیلی سخته هااااا ولی اگه انقدر زندگیتو دوست داری باید براش بجنگی

ولی نه با نفرین اون خانوم یا دعوا با همسرت

دو حالت داری باید ببینی کدومش رو همسرت جواب میده

یکیش اینه خیلی در دسترسش نباش،زندگی خودتو بکن یه مدت ،خوش باش

یا اینکه بر عکسش زن زندگی شو براش،بهش محبت کن همیشه

حتی اگه اخم و تخم کرد تو عصبی نشو سعی کن ارومش کنی دیدی نمیشه دور شو از موقعیت

ولی همیشه براش زن زندگی باش

کار یکی دو روز نیست باید خیلی زیاد صبور باشی و ادامه بدی

ببین چی میشه

۲۳ ساله شوهر داره فراموشش نکرده خواهر نه بابا این یه بجه ام عین سگ پشیمونم آوردم

شوهرت چکاری کرده که فکر میکنی خانمه دونه میپاشه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اونی که مانع خوشبختیته شوهر خل و چلتهچه ربط به اون زن داره اصلاشوهرت نتونسته بوده با از دست دادن اون ...

شوهرم یه مرده تقصیر اون زنیکه ست دم تکون میده براش لابد

۲۳ ساله شوهر داره فراموشش نکرده خواهر نه بابا این یه بجه ام عین سگ پشیمونم آوردم

شوهرت دیگه کیه بابا 

23 سااال 

من حوصله عشق و عاشقی و... ندارم اصلا کاملا بی احساسم نمیدونم چرا 

تو مگه از دل اون زن خبر داری شاید اون دونه میپاشه شوهر من میره دنبالش

بیخیال تروخدا 

اگه برا شوهرت تره خورد میکرد همون وقت که مجرد بود بهش بله میداد.‌

مطلقه شده. بازم به شوهر مجرد شما جواب منفی داده. 

۳ بار مطلقه شده ولی بازم تره خورد نکرده برا شوهرت.‌

دون بپاشه برا مردی که چیز خودشم حسابش نکرده😒

تروخدا اگه نیاز به روانپزشک داری حتما مراجعه کن. چون اگه منطق و و قدرت استدلالت  همینیه که تو تاپیکت به اجرا گذاشتی شوهرت که هیچ . بچتو هم از خودت فراری میدی. 

بسلامت خواهر جان. 

موندم چرا زنی که شوهرت دوسش داره رو نفرین میکنی؟!! اینکه شوهرت اونو میخواد تقصیر اون چیه؟!! به خاطر ...

والا

عامل بدبختی ور دلشه نفرین و لیچار بار یه بنده خدا میکنه که روحش هم از خل و چلی شوهر این خبر نداره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

از ابتدای زندگی همین بوده‌؟

مطمئنی مسئله همسرت دوست داشتنه اون‌ خانمه؟

شاید شما مهارت های ارتباطی بلد نبودی 

شاید اهل تحقیر و مقایسه و...هزار یک چیز دیگه بودی 

از کجا میدونید که حرف دل همسرت چیه شاید اصلا این مسئله که شما فکر میکنید نباشه 

تا حالا ازس‌توضیح خواستی؟

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini