2777
2789

واقعا نمیدونم پول رو از کجا میارن 

نگید فیک هست آدم حسابی آن فیک نمی خرن 

یا ۱۳ گرفتن نرمال  یا خم ۱۴ پرومکس 

منم دلم خیلی میخواد خودم آ۵۱ دارم 

میدونم آیفون داشتن کار شاخی نیس  بخدا میدونم ولی حسرت ی عکس خوب گرفتن ب دلم موند تازه منم ک بد عکس واویلا دیگه 😂😂😂

فعلا هم نمیتونم برم  سرکار 

دیوونه شدم رسما

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آیفون نمیخوام آرزوم سامسونگ مدل بالاست کم کم ۶۰ ۷۰ پولشه🥺

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
مبارکشون باشه

بله مبارک باشه 😊

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

گوشیم a21s بعد از زمانی که ۱۲ یا ۱۱ اومد هرسال عمه هام گوشیشونو ارتقا میدن من هنوز هم همینم 😂

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

پول از کجا آوردن ؟

نمیدونم البته یکیش باباش داره شاید اون داده