2777
2789

تاپیک راجب من نیست یکی از اعضای سایت 

چشم راستم ۲ هفتس تار میبینه امشب رفتم چشم پزشکی با دستگاه عصب چشمم رو دید گفت ملتهب نیست

حالا سوال من اینه اگر مربوط به بیماری باشه و بخواد از طریق چشم نفوذ کنه چشم پزشک حتی اگر بیماری رو تشخیص نده حداقل متوجه التهاب که میشه؟

اگه بگه التهاب نداره و خشکی چشم گرفتی یعنی چیزی نیست دیگه؟

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دکتر گفته مبتلا به ام اس هست؟

مبتلا نیستم انشاالله که چیزیم نباشه ولی با تاکید چند دور ازش پرسیدم ممکنه ربطی به این بیماری دلشته باشه گفت اصلا

لااقل باید یکم ملتهب میشد اگه مشکلی بود دیگه؟

آخه چشم پزشک که گفت هیچیت نیستمگه نباید حتما عصب ملتهب بشه؟مگه میشه بدون التهاب؟

من‌نمی‌دونم‌من‌خودم‌توهم‌مریضی‌دارم‌یبار یه ذره علایم داشتم‌فوری‌رفتم‌ام ار‌ای تا خیالم راحت شد واسه همین‌کفتم

خب اون دکتر قطعا راهکار درمانی دادهببینه با راهکارش درست میشه حالش یا نبعد فقط ۱ علائم نیستعلائم دیگ ...

بله گفته خشکی چشمه

سرگیجه و سوت کشیدن گوش راستم هست ولی باز از همون دکتره پرسیدم گفت نه ولی اگر چیزی بود باید یکمم که شده ملتهب میشد دیگه؟

مبتلا نیستم انشاالله که چیزیم نباشه ولی با تاکید چند دور ازش پرسیدم ممکنه ربطی به این بیماری دلشته ب ...

نمیدونم عزیزم انشالله که چیزی نیست اگه شک داری یه دکتر دیگه برو خیالت راحت شه

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
من اصلا ندارمشک دارم میترسم باشه اینجوری بروز کنهحالا الان لزومی داره نوار بدم؟ دکتر گفت عصبت سالمه

من حمله چشمی داشتم تاری با کمرنگ شدن رنگا

رنگا رو نمیدیدم درست و درد چشم شما این علایمو داشتی؟