2777
2789
مشکلت مشکل کنه دقیقا منم فقط دارم کنار میام باهاش البته میزارمش به حساب اینکه تازه نامزد کردیم و اوا ...

رابطه داشتین شما؟

نامزدم خیلی درخاست داد من قبول نکردم فقط در حد بوس بغل فراتر بره جلوشو میگیرم بعد امشب داشت از ارزوهای شب اول عروسیش میگفت من به شوخی گفتم برنامه نریز شاید پریود بودم گف پریود باشی اصن عروسی نمیگیرم هزوقت خوب بودی عروسی😕😕😕دلم شیکست از حرفش انگار فقط برا رابطه میخادم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂😂😂نه عزیزم وقت نداریم قُل بعدی هم میخواد دربیاد بعد اکسیژن بهش نمی‌رسه عقب افتادن دنیا میاد

یکی تنفس دهن ب دهن بده من دستمو میذارم رو شکمش 

فقط کی میتونه دستشو بکنه اون توو؟🤦‍♀️🤣🤣

رابطه داشتین شما؟نامزدم خیلی درخاست داد من قبول نکردم فقط در حد بوس بغل فراتر بره جلوشو میگیرم بعد ا ...

به دل نگیر 

نمیدونی من چقدر از این حرفا ازش شنیدم 

تازه ببین تو رابطه نداری باهاش به خاطر همین خیلی ذوق داره و هوله مطمین باش چند وقت که رابطه داشته باشین کم کم درست میشه

اوایل نامزدم هر وقت میخواست بیاد منو ببینه همش از ذوق واسه رابطه جنسی می‌گفت یعنی ببین من اصلا نمیشنیدم بگه دلم برات تنگ شده همش میگفت دلم برای رابطه تنگ شده ولی الانم یه ذره بهتر شده 

رابطه داشتین شما؟نامزدم خیلی درخاست داد من قبول نکردم فقط در حد بوس بغل فراتر بره جلوشو میگیرم بعد ا ...

یه بار قرار بود بعد دو ماه بیاد ببینمش وقتی بهش گفتم پریودم گفت پس یه هفته دیگه میام گفتم دلم برات تنگ شده الان بیا گفت بزار یه موقع بیام که از رابطه هم لذت ببریم😕

به دل نگیر نمیدونی من چقدر از این حرفا ازش شنیدم تازه ببین تو رابطه نداری باهاش به خاطر همین خیلی ذو ...

اوف حالم ازش بهم میخوره کم کم. هی همش منتظر جای خلوتیه وقتایی شلوغی باشه اصن طرفم نمیاد بعد خلوتی شد میاد بنظرت درست میشه بعدا؟ خودش میگه از بس منو محدود کردی وحشی و عقده ای تو شدم میگه از بس دوستت دارم طرفت کشش دارم  اول تو بعد رابطه ..ولی رفتاراش اینو نمیگه 

یکی تنفس دهن ب دهن بده من دستمو میذارم رو شکمش فقط کی میتونه دستشو بکنه اون توو؟🤦‍♀️🤣🤣

ببخشید طرف مسواک‌ نزده منم که حساسسسس کار خودته تنفس 

راستی چاق هم هستم دستام هم تپل شرمنده تو این مرحله کاری از من بر نمیاد 😂😂😂

یه بار قرار بود بعد دو ماه بیاد ببینمش وقتی بهش گفتم پریودم گفت پس یه هفته دیگه میام گفتم دلم برات ت ...

دقیقا اینم همینه تازه پریوذ شدم گفت اخی حیف شد یک هفته نمیبینمت چون مریضی لمس و بوس اینا نمیشه بعدا خوب شی میام 🥲🥲🥲😵‍💫💔