2777
2789
عنوان

کسی ک ازش جدا شدم چیزای غمگین میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 37 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش پیام بده بگو بیوت با منه ؟ اگه گفت اره همین حرفا رو ب خودش بزن اگه قراره اذیت بشی نذار یه فرض و ...

این دیگه نهایت سبک بودنه😂😂

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
اینم بگم ۲ ماهه جدا شدیم

بزار بره. پسرا کسیو بخوان ولش نمیکنن. پدر و مادر من با ازدواج برادرم 100 درصد مخالف بودن اما پای حرفش موند و به همه ثابت کرد که انتخابش درسته

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

عزیزم خیلیا ک خانواده طرف یا ساز دهل رفتن طرفشون این وضعشونه چ برسه یکی ک خانوادش موافق نیستن و از همه بد تر خودش به جای درست کردن وضعیت می‌ره پی کارش 

قید این آدم و بزن که قراره یه روز یه جای مهم تر ولت کنه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

به نظرم منظورش تو نیستی

یکی دیگست، که به خاطر اون تو رو ول کرده و رفته

حالا اون بهش توجه نمیکنه و اینم استوری غم انگيز میذاره

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بزار بره. پسرا کسیو بخوان ولش نمیکنن. پدر و مادر من با ازدواج برادرم 100 درصد مخالف بودن اما پای حرف ...

این خیلی دهن بین بود و با حرف اطرافیان زود تاثیر برمیداشت حتی من بار اخر قدم برداشتم گفتم اشتی کنیم گفت اونا راضی نیسن برگردم بهت و رفت 

اگه بهش برگردی تا اخرش همینه هی میاد هی میره بزار باورش بسه که از دستت داده اونموقع تصمیم قاطع رو می ...

بنظرت پروف  عکس نتی  ی دختر با تاپ و دامن کوتاه از پشت سر با موی باز زشته بزاریم، کلی پسر شماره رو داشته باشن و ببینن

😘Thanks GOD 
عزیزم خیلیا ک خانواده طرف یا ساز دهل رفتن طرفشون این وضعشونه چ برسه یکی ک خانوادش موافق نیستن و از ه ...

خیلی دارم اذیت میشم چن سال بود با هم بودیم خیلی دوسم داشت و خیلی دوسش داشتم تازه این بار دومش بود ک تنهاج گذاشت

این دیگه نهایت سبک بودنه😂😂

من اگه تو این موقعیت بودم حتماً این کارو میکردم 

چون سلامت روانم خیلی برام ارزشمند تر از این حرفاس 

کسی ک چند سال باهاش بودی این حرفا رو نداره جانم 

اگه پشیمون بود لااقل ی تلاشی میکرد پیامی زنگی چیزی با ی بیو چی قراره عوض بشه مگه ی بار پیام داد وسای ...

الان دیگه مطمئن شدم که پشیمونه همینم بهونش بوده پیام بده و چون مغروره نمیتونه پیام بده افرین که دختر محکمی هستی و سراغشو نگرفتی همین باعث شده پشیمون شه از رفتارش لطفا وا نده و نرو سمتش تا وقتی که خودش بیاد 

این خیلی دهن بین بود و با حرف اطرافیان زود تاثیر برمیداشت حتی من بار اخر قدم برداشتم گفتم اشتی کنیم ...

بزار بره. فایده نداره

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
من اگه تو این موقعیت بودم حتماً این کارو میکردم چون سلامت روانم خیلی برام ارزشمند تر از این حرفاس کس ...

من چن روز بعد جداییمون رفتم پیشش واس اشتی ولی چون داغ بود هنوز گفت خودمم برگردم خانوادم راضی نیسن و فلان من همه تلاشمو کردم 

من اگه تو این موقعیت بودم حتماً این کارو میکردم چون سلامت روانم خیلی برام ارزشمند تر از این حرفاس کس ...

عزیزم بنظرم ادم الان عذاب بکشه بهتر از اینه که بعد ازدواج زجر بکشه مشخصه که پسره دهن بینه